Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vreau sa revin cu unele observatii facute de mine in timpul uraganului.
In dimineata zilei dinaintea uraganului am dus masina la Cancun de unde o inchiriasem iar pe soseua cu 4 benzi intre locatie si Cancun pe o portiune de cateva sute de metri erea o invazie de crabi. Crabii, cu miile, traversau strada dinspre mare, prin padurea ce despartea marea de sosea, si intrau in padurea de peste drum. Deci fugeau de mare. Multi ereau striviti de masini.
Din instinct se ascundeau de uraganul care avea sa ajunga acolo peste circa 18 ore.
La intoarcere soferul de taxi ne-a explicat ca asa se intampla mereu cand vine un uragan si ei au aproape in fiecare an uragan. In oras si in localitatile invecinate toti proprietarii de magazine acopereau vitrinele cu OSB prins in holsuruburi. Inclusiv un hipermarket si statiile de benzina faceau la fel. Totul erea deja baricadat dupa pranzul zile premergatoare uraganului.
Desi zona erea turistica si plina de americani cu precadere, in fiecare dimineata vedeai in diferite locuri ca de exemplu statia de benzina, cozi formate de barbati si am vazut cum un camion incarca oameni probabil pentru munca cu ziua. Localnicii ereau foarte saraci si multi traiau in baraci din tabla ondulata. Intr-un sat prin care am intrat in drumul spre Chechen Itza, am vazut casute micute din pamant, varuite, fara gard intre case, sau spre strada. Porci si pasari ereau liberi prin curte si pe strada. In sat ulitele nu ereau asfaltate.
Nu mai gasesc poze demne de postat si filmuletele nu pot fi postate.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?