Pensiunea Rasnov - BV

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Re: Pensiunea Rasnov - BV

Mesaj de Constantin Curelea »

Multumim Relu Buliga pentru intermedierea cunoasterii acestor oameni .
Este de lasat rulota in parcarea pensiunii pe tot timpul anului la oferta facuta pentru membrii nostri (50 lei/luna).
Daca se strang minim 20 de rulote este si o oferta privind si asigurarea obligatorie a acestora.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Vreau sa evidentiez si eu cate ceva despre PEnsiunea Rasnov si anume faptul ca are un teren de fotbal ( cu porti ) , cca 1000mp, in incinta ( spre rau), pe care noi l-am si folosit de 1 dec cand am "tras" una mica contra copiilor , are de asemenea un fileu unde se poate juca volei sau badminton si nu in ultimul rand niste gazde care ne-au primit asa cum se cuvine si au cautat sa ne satisfaca pe cat posbili cerintele !
PS> am observat ca se mai construieste inca un foisor in zona unde am fost noi si fam Iancu , campati .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

In luna ianuarie, intr-o vizita facuta la Pensiunea Rasnov cu scopul de a-l ajuta pe domnul Iancu sa ne poata oferi conditii decente de campare, am discutat cu dansul cam ce ne-am dori noi rulotistii. La inceputul acestei luni, i-am prezentat domnului Iancu, 3 variante de grupuri sanitare, dumnealui a ales una din cele trei variante, eu urmand sa-i transmit documentatia completa de constructie.
Pentru varianta aleasa de domnul Iancu, conform promisiunii facute, azi i-am trimis o parte a documentatiei ce include desene, consumuri de materiale si preturi pentru partea de fundatie a viitorului grup sanitar.

Daca mai este cineva amator de asa ceva postez mai jos:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

In privinta costurilor cu manopera, am deja promisiunile unor colegi ce s-au exprimat in acest sens.
Cred ca intr-o saptamana, doua, ii voi putea transmite restul proiectului cu costurile aferente materialelor.
Pentru executia la rosu, m-am oferit sa o fac eu cu ajutorul a maxim 2-3 colegi.
Cred ca asa il putem ajuta pe domnul Iancu, chiar daca intanirea nationala nu se tine la Rasnov. Vom avea nenumarate ocazii sa fim oaspetii domnului Iancu. Problema principala va fi data de costurile materialelor, manopera cum ziceam, o putem suporta noi prin munca prestata.
Cred ca asa putem da dovada ca suntem alaturi de partenerul nostru.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Bravo Nelu, iar daca voi fi disponibil, atunci ma bag si eu la munca patriotica. Cineva trebuie sa aibe grija sa fie paharele pline, nu? Chiar o sa vin cu placere.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Parfeni Ioan
Membru forum
13
Oras: Vaslui
Data nasterii: 21 Feb 1950

Mesaj de Parfeni Ioan »

Vreau si eu la munca de jos.
Abia astept sa ne intalnim la Rasnov si sa ne apucam de treaba. Vorba multa saracia omului.
Poate asa mai scap si eu de unele pacate(ACCCR-Bunea Nicoleta-prietenii stiu de ce...!)
Sincer sa va spun, visez la acea intalnire a tuturor rulotistilor din tara de aici de la Rasnov: ClubRV, ACCCR, Peti si altii care inca nu sunt membri asociati.
Visez la acel orasel Rally Carpati, cu mini-cartiere(ClubRV, ACCCR, PETI, LUMEA NOUA) si alei(Lupului, Modelismului, Tineretului, Conservatorilor, Bunicilor, Copiilor, Pescarilor, Dansatorilor, Hatrilor, Vipurilor(nu, asta NU), Relu Buliga(Vinovatul principal-el a descoperit si propus aceasta locatie), Ambasador(invitati speciali), Zburatorilor, Pacatosilor(pentru cei care fluiera in biserica-aici cred ca voi sta eu :D ), samd
Hai sa visam frumos! Daca eu la varsta mea pot spune ca am viitorul inainte, dar voi cei care sunteti in majoritate tineri...
Hai la treaba! Hai sa fim prieteni cu totii!
S U S . R U L O T I S M U L . D I N . R O M A N I A !

PS E bine ca avem si un moderator intre noi, ca sa nu depasim masura la ce a facut referire d-l Gigi...
Ambasador-Mercedes Vito 0758869024
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Initiatorul acestui proiect a fost Livia A. El, m-a contactat in ianuarie si mi-a propus sa mergem cu Gigi Catalin si sa discutam cu dl. Iancu, sa vedem cum il putem ajuta.
Orice sprijin va fi binevenit, problema se pune legat de valoarea materialelor.
Cand dl. Iancu va considera ca ne putem apuca de treba, vom trece si la fapte.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

In urma discutiilor pe care le-am avut cu dl. Iancu Soiu weekendul trecut, va anunt ca in 2014 , aici se va amenaja in zona foisorului un grup sanitar spcial pt. rulotisti .
Exsista si acum loc pt golire toalete , dar se va construi un grup sanitar cu tot ce trebuie .

Locatia beneficiaza la aceasta ora de wi -fi gratuit pe router dedicat pt zona de rulote , separat de routeul din pensiune care este pt. conectarea la net a celor cazati acolo .

Dupa amenajarea cosntructiei respective , a grupului sanitar , tariful va fi de 40 ron echipaj+ 0.7 ron/kw pt curent 220v.

TARIFUL negociat pt. membrii CLUBRV-RO ce se pot legitima cu cardul FICC-CLUB-RV-RO va fi de 30 ron echipaj + 0.7 ron/kw .
Stationare rulota 45 ron in loc de 50 ron / luna .
Camera 3* cu baie proprie , la Pensiunea Rasnov ( cu rezervare telefonica) 100 ron (fara mic dejun) pt. membrii CLUB RV-RO , fata de 130 ron pretul de lista .

Rulotistii care au vechime la aceasta locatie ,sau care au deja de 1-2 ani rulotele amplasate aici , respectiv clientii fideli " ai casei", vor beneficia la fel de un discount de fidelitate de 10 ron indiferent de apartenenta la un club sau altul .... la fel si la camere ....
Acest discount se va acorda in baza unui card emis de Pensiunea Rasnov, mai exact Dl Iancu. pt. cei ce au vechime la aceasta locatie .

In functie de informatiile pe care le primesc, am sa va tin permanent la curent cu activitatile din zona ...

Incep cu scanarea unor informatii pe care le-am selectat din " Ghidul Rasnovului" care mi-a fost inmanat de tatal dl-ui Soiu , caruia i-am oferit si eu o harta CLUB RV a locatiilor de campare si a campingurilor din Romania . Se poate da clik pe foto pt zoom.

La locatie de asemenea am "plantat " la receptie cu permisiunea gazdelor un set de flyere informative CLUB RV-RO pt turisti si rulotisti .
Fişiere ataşate
rav4 001.jpg
rev1 001.jpg
rev2 001.jpg
rev3 001.jpg
rev4b 001.jpg
rev6 001.jpg
rev8 001.jpg
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

In urma unui mail primit de la Dl. Iancu Soiu , astazi am facut o editare / completare pt. membrii asociati ClubRV-RO , stationare rulota 45 ron in loc de 50 ron / luna ... in afara de celelalte reduceri care raman la fel .
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Din motive ce tin strict de familia Soiu, Dl. Iancu senior a ramas sa administreze singur Pensiunea Rasnov si spatiile de campare adiacente, motiv pentru care au aparut si vor mai aparea situatii nedorite pentru o perioada de timp.
Deoarece alaturi de o mana de rulotisti am pus suflet si ceva efort in acest proiect, mi-e greu sa-i intorc spatele si voi face ce-mi sta in putinta pentru bunul lui mers. Asadar la urmatoarea iesire la Pensiunea Rasnov vom incerca sa vedem cum putem ajuta , astfel incat situatii celor semnalate deja sa nu se mai repete.
Pana una/alta bucurati-va de oferta existenta aici, incercand in acelasi timp sa intelegeti un senior de peste 70 de ani aflat tot mai aprooape de limitele posibilitatilor de odinioara.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Cu tactul si diplomatia de care dispuneti sunt sigura ca veti gasi acel "modus vivendi" de aplanare si trecere cu bine peste acest obstacol. Asa ca, speranta colegilor de a avea pe mai departe "zile senine" la pensiunea Rasnov se leaga direct de viitorul Dv. demers (in numele Asociatiei, deoarece este partener) pe langa Dl. Soiu.
Multumim,
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Pensiunea Rasnov - BV

Mesaj de Lupu Ciprian »

Colegi de ai nostrii la Rasnov - in actiune :)

http://www.digi24.ro/Media/Stiri/Region ... +la+Rasnov
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Mesaj de Petre Florin Marius »

Buna ziua.
As dorii niste informatii recente in legatura cu aceasta locatie,daca au fost colegi aici de curand.
In perioada 31 oct-3 nov,vacanta claselor I-IV,dorim sa mergem in aceasta locatie datorita atractiilor turistice ale zonei.
Multumesc frumos.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Scrie răspuns