In luna ianuarie, intr-o vizita facuta la Pensiunea Rasnov cu scopul de a-l ajuta pe domnul Iancu sa ne poata oferi conditii decente de campare, am discutat cu dansul cam ce ne-am dori noi rulotistii. La inceputul acestei luni, i-am prezentat domnului Iancu, 3 variante de grupuri sanitare, dumnealui a ales una din cele trei variante, eu urmand sa-i transmit documentatia completa de constructie.
Pentru varianta aleasa de domnul Iancu, conform promisiunii facute, azi i-am trimis o parte a documentatiei ce include desene, consumuri de materiale si preturi pentru partea de fundatie a viitorului grup sanitar.
Daca mai este cineva amator de asa ceva postez mai jos:
In privinta costurilor cu manopera, am deja promisiunile unor colegi ce s-au exprimat in acest sens.
Cred ca intr-o saptamana, doua, ii voi putea transmite restul proiectului cu costurile aferente materialelor.
Pentru executia la rosu, m-am oferit sa o fac eu cu ajutorul a maxim 2-3 colegi.
Cred ca asa il putem ajuta pe domnul Iancu, chiar daca intanirea nationala nu se tine la Rasnov. Vom avea nenumarate ocazii sa fim oaspetii domnului Iancu. Problema principala va fi data de costurile materialelor, manopera cum ziceam, o putem suporta noi prin munca prestata.
Cred ca asa putem da dovada ca suntem alaturi de partenerul nostru.