RALLY nr.78 MONTMAGNY CANADA 27 IUL.-5 AUG.2012

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: RALLY nr.78 MONTMAGNY CANADA 27 IUL.-5 AUG.2012

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

pai noi deja suntem o echipa :D . Important e sa gasim bilete de avion cat mai ieftine, ca sa dau 3000 de euro pe bilete si sa mai cheltuiesc si acolo 2-3000 de euro, parca nu vreau.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Din discutiile mele cu ei o sa avem o masina pusa la dispozitie de clubul canadian,bagam benzina si gata .Acolo e in dolari deci e mai ieftin nu cred ca se cheltuie atata.Hai sa punem aici intrebarile cu ce ne doare si le fac un mail sa ne lamureasca .
Eu as vrea sa ajung 😉
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Canadienii inca nu si-au stabilit preturile pentru noi europenii si chiar alte detalii. Inca... datele puse site-ul lor sunt generale.
Au promis ca-l finalizeaza in noiembrie. Dar nu si la ce data. In momentul in care vor da toate detaliile, voi merge la ambasada Canadei si va voi transmite toate informatiile privind viza.
Pretul avioanului, daca il luam acum, pana in 31.12.2011 in jur de 800 dolari (dar cumparat de acolo, nu promit, dar poate rezolvam) Din Romania in adevar cca. 800 de euro (vorbim dus-intors, 1 persoana) Este o diferenta intre 100 euro si 100 dolari. Ce am mai citit pe site-ul lor(il puteti face si voi...) ca europenii vin numai prin cluburi afiliate la FICC. Cazare la rulote si corturi. Pentru cei mai pretentiosi la pensiunile si hotelurile din jur. Pe site se dau numai telefoanele pensiunilor sau hotelurilor.
Eu oricum trebuie sa merg la vara la fiica 2 din Miami, la Varu' Viorel din Carolina, la fiica 1 si mai ales nepoata din Chicago, la vara din Detroit, la varu' Traian din Toronto ... obligatii de familie.
Dar nu as dori a pierde vizitarea "imprejmuirilor" Montreal-ului si mai ales atmosfera rulotista de langa Montreal (40 KM).
Din site am inteles ca vor fi programe si inainte de inceperea rally-ului si dupa. Inca nu stiu ce-i aia. Mai cititi si voi site-ul si dumiriti-ne. S-au membrul din CD mandatat sa discute cu FICC-ul. La Paris si in Croatia cei de la FICC au fost amabili si au raspuns la orice intrebare. Acum il avem si pe prietenul nostru din Turcia...
P.S. Serpescule, decat sa dau nu stiu cate mii euro pe motorina, benzina, nu stiu ce mai ai, sa merg sa-i vad pe nordici, mai bine avionul si merg sa-i vad pe americani, canadieni. Sunt mult mai calzi. Plus "cheltuielile" de turist. Sunt asemanatoare cu cele din statele, europene "normale"(Franta, Belgia, Germania, nu tarile nordice) dar in dolari. Ceeace... una-i 100 de euro si alta-i 100 de dolari.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Dorule, da-mi si mie un var din ala de pe acolo, sau macar o soacra :P.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Au sosit noutati in ceea ce priveste locatia si cazarea la THE 78TH FICC RALLY IN CANADA.

http://www.ficc2012.ca/images/LaProgram ... ancais.pdf
http://www.ficc2012.ca/images/internati ... dation.pdf
Orice problema are o rezolvare practica
Scrie răspuns