Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua,
Pt cort apelati la cei de la Exis. Pt baterie va recomand sa mai rupeti cativa euro vreo 700 si sa va luati unul din sistemele oferite tot de exis , cu panou solar inclus, baterie...etc. Dai un ban Dar stii ca nu-l mai ai.... :D Pt cort trebuie sa masurati exact dimensiune sinei din pamant. Corturile sunt din 25 in 25 cm .
cosminalexandru scrie:MMA la touareg este 2850 kg. Nu am gasit rulota pe care sa o trag si sa nu depasesc 3500kg. La naiba cu legile astea. Adica o pot trage cu un polo dar nu o pot trage cu un touareg. Aste e ne conformam.
nu cred ca un polo are voie sa traga cu mma-ul rulotei d-voastra!
de putut,stiti reclama:daca vrei cu adevarat-poti!
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447
Felicitari pentru frumoasa rulota.Daca doriti sa-i contactati pe cei de la Exis-numerele de telefoane noi:
Roxana-0736400700,Gerard-0736400900.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
eu zic ca a fost un pret corect...pentru ca a venit chioara. am mai baga t in inca vreo 2000 euro in cort, baterie, panouri fotovoltaice s.a. dar acum chiar e la standarde si sper sa ma bucur pe deplin de ea....
Felicitari si sa o stapiniti sanatosi si sa o purtati cu mare placere peste tot . Am o nelamurire deci 7500 plus 2000 sunt 9500 eu ,sincer poate nu imi amintesc bine dar parca am vazut la Peti si la alti producatori de rulote la 9500 eu noi noute 2011 sau 2010. In fine asta conteaza mai putin spuneam ca valoare, daca asta va placut conteaza mai putin cit va costat depinde mult de cine va sfatuit .
Inca o data numai sanatate si calatorii si campari foarte reusite .
in 9500 are abosult tot...inclusiv mover automat, panouri solare, cort nou nout, iar rulota este impecabila. toaleta si dusul nu au fost folosite niciodata. am luat-o de la un doctor ortoped care a tinut-o in camping la navodari si se ducea foarte rar pe acolo.
Si totusi cine a fost cel care a vandut-o urolog sau ortoped... :D
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Nu conteaza ce specialitate a avut proprietarul anterior.. este cea mai dotata rulota de pe club si cea mai frumoasa (parerea mea ,am o slabiciune pt hobby) :D
Sa fiti sanatosi si sa o purtati cu placere.Va asteptam la una din intrunirile clubului sa o admiram si noi .