A VENIT NENOROCIREA

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
George Chirila

Re: A VENIT NENOROCIREA

Mesaj de George Chirila »

Daca te duci la tapiter meserias ,ti le poate face fara probleme . Problema este alta . Gestul in sine pe mine ma deranjeaza : actiunea in sine ( furtul ),si impasibilitatea vecinilor ,care ar fi trebuit sa auda ceva . Inseamna ca a avut timp " cacalau " (scuze pentru cuvant ),si a avut sigur o masina mare . Sincer mie imi pare rau de situatia in sine. Incerc sa fac ceva .
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Au fortat un geam din lateralul rulotei. Pe acolo insa nu putea decat sa intre un copil care probabil ulterior a deschis usa. Ca sa poata sa care tot ce a fost in rulota categoric au fost mai multe persoane si SIGUR au folosit o dubita .
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Silviu Sanda
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 18 Mai 1969

Mesaj de Silviu Sanda »

Bogdan,stiu ce simti sunt un patit,anul asta dupa ce am venit de la mare de 1 Mai, am ramas doar cu rulota, au furat aproape tot ,am primit doua buteli de voiaj poloneze una e a ta. Am sa te sun.
VW T4 VR6 & Gruau Espace 0744346667
Cand ma gandesc doar la cuvantul rulota,imi vin in minte urmatoarele sinonime: libertate, independenta si fraternitate.
George Chirila

Bogdan ,nu vreau sa pun sare pe rana ,dar trebuia ca atunci cand ti-au luat lampa si ti-au fortat usa ,parca ,trebuia sa-ti pui un sistem de alarma . Stiu ca este o problema cu locurile de parcare ,dar trebuia sa o ai undeva ,unde poti sa auzi ,eventualele zgomote suspecte . Scuze ,nu vreau sa te cert ,dar nu vezi ca traim intr-o jungla ,si daca tu nu ai grija de lucrul tau ,atuci cine ?
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Dupa toate astea :( ...ma gandesc, daca e bine sa ne anuntam "in vazul tuturor" plecarile noastre de acasa :roll: Regret sincer cele intamplate colegului nostru Bogdan !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Radu Vasile
Membru forum
16

Mesaj de Radu Vasile »

george chirila scrie:Bogdan ,nu vreau sa pun sare pe rana ,dar trebuia ca atunci cand ti-au luat lampa si ti-au fortat usa ,parca ,trebuia sa-ti pui un sistem de alarma . Stiu ca este o problema cu locurile de parcare ,dar trebuia sa o ai undeva ,unde poti sa auzi ,eventualele zgomote suspecte . Scuze ,nu vreau sa te cert ,dar nu vezi ca traim intr-o jungla ,si daca tu nu ai grija de lucrul tau ,atuci cine ?
Postarea dumneavoastra imi aduce aminte de momentul in care mi-sa spart masina si am fost la Politie.Politistul incerca sa ma faca pe mine vinovat.Fara cuvinte.
Cine vrea sa para mai destept isi arata prostia.
Catalin Popescu
Membru forum
16

Mesaj de Catalin Popescu »

Chiar nenorocire...in limita posibilitatilor,rulota nu trebuie lasata in strada la cheremul oricarui nenorocit...sincer imi pare rau :oops:
Hilux Vigo + Knaus 500
Adrian Iamandi
Membru forum
15
Oras: Harsova , jud. Constanta
Data nasterii: 29 Iul 1975

Mesaj de Adrian Iamandi »

Imi pare sincer rau mai ales ca este unul dintre cele mai frumoase tipuri de rulota fabricate vreodata !
Rulota Knaus Eifelland Beauty 495TF
tel. 0721911211
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Imi pare sincer rau, mai ales ca este un rulotist adevarat ...! Eu sunt dintre cei care am patimit in doua randuri "devalizarea" rulotei, dar si cu pagube considerabile, (stricaciuni) stiu ce inseamna sa ramai fara lucruri nu doar care-ti sunt de folos, dar mai ales unele cu valoare sentimentala. Din comoditate o tineam la sosea sub un stalp de lumina, sub observatia privirii pe geam. :D Acum este un pic mai departe de Bucuresti si nu mai am emotii. In concluzie as spune ca pana la toamna trebuie sa ne interesem de un loc disponibil, accesibil , pazit si la un pret rezonabil. Cred ca putem gasi, sunt atatea curti de fabrici dezafectate incat vom gasi cu siguranta. Personal incepand de acum ma interesez si vom opta pentru cea mai buna varianta.
George Chirila

Domnule Radu Vasile ,daca dvs ,doar atat ati inteles din postarea mea ,dati-mi voie sa ma abtin de la alt comentariu . Omul este suparat si pe buna dreptate . Eu incerc sa-l ajut cum pot . dar as dori sa cititi mai bine ,si dupa aceea sa comentati .
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

pfff, imi pare nespus de rau, dupa parerea mea au fost luate pt o rulota similara...si mie, cu aproximativ o luna in urma mi-a furat de la un Burstner stopurile de pozitie de pe panoul frontal inclusiv becurile, triunghiurile reflectorizante, 4 ochiuri de pisica galbene ce erau pe lateralele rulotei, a dezlipit un abtipild pus de proprietarul olandez cu clubul rulotistilor din Olanda, mi-a taiat cam un metru din cablul electric doar ca sa fure mufa cu 7 pini de pe rulota,polobocul in forma de triunghi mic care era lipit sanatos pe carlig a fost dezlipit si ciordit, triunghiurile si ochiurile de pisica le-am luat noi din targ si le-am pus dupa 4-5 zile, dupa ce le-am pus pe rulota am astupat cu poxipol suruburile pt a nu mai intra nici o surubelnita in ele...ochiurile de pisica mi le-a mai luat o data!!!!...au scapat prima data stopurile din spate si le-am scos eu, hotul nu a stiut sa le scoata din cleme, era inarmat cu surubelnita!!!...total paguba...130lei si nervi...bineinteles ca nu am mai pus nimic pe ea!!!...dureros dar asta este societatea in care traim...la arabi daca esti prins ca ai furat ti se taie mana...cate maini taiate o sa vedem in Romania daca s-ar aplica si la noi aceasta pedeapsa!!!!
Ultima oară modificat 05 Iul 2011, 18:38 de către Niky Radu, modificat 1 dată în total.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Sfaturile si povestile nu au nici cel mai mic rost, sincer imi pare foarte rau de tot ce am citit si va mai spun inca ceva si sa nu uitati daca nu o fi ca Nae , azi in tirgul de masini s-a vindut tot ce s-a furat de pe rulota colegului nostru .
Uneori sa stiti ca trebuie sa ne pazim si singuri, eu daca as sta la bloc nu as dormii noaptea daca nu as avea alarma pe toate sistemele de intrare in rulota si pentru soc la fel dar cu sistem de alrmarea celor din casa la cel mai mic impact plus o sirena in afara sa stie toata lumea ca la orice atingere mai brutala rulota urla.
Eu unul asa as proceda mai ales in Bucuresti, sunt nascut in Cringasi unde am copilarit , dupa care am locuit o perioada destul de lunga in Dr Taberei si acum locuiesc in Rahova si va pot spune ca peste tot in toate cartierele sunt echiipe de hoti bine instruiti si foarte pregatiti. Deci daca colegul nostru sapa putin printre borfasii din cartier afla imediat cum poate face sa i se inapoieze cele furate bine inteles dupa ce plateste o suma negociata cu asa zis un intermediar .
Sunt convins suta la suta ca cele furate se vor intoarce inapoi la propietar dar nu cred ca prin interventia politiei care stiu sigur la ora asta cine a dat lovitura.
Rog Bucurestenii care au rulote si le tin la bloc sa isi ia toate masurile ca sa le asigure cit de cit impotriva hotilor si mai ales impotriva incendiatorilor.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Scrie răspuns