Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Frumos Gabi! Am urmarit cam 7 minute si l-am lasat la incarcat, imi merge cam greu netul.
Oricum ce am vazut pana acum este frumos.
Impactul vizual este mult mai bun comparativ cu postarea pozelor.
Am sa incerc sa fac un filmulet cu modul in care pot fi realizate aceste montaje.
Bine ar fi ca tot mai multi colegi sa apeleze la astfel de montaje. In primul rand nu se mai incarca forumul, acestea stau pe alte siteuri, de aici facandu-se doar accesarea.
Nelu Predonu
Membru asociat
Locaţie: Voluntari, Ilfov
Mesaj privatE-mail Nelu PredonuYIM Sus
--------------------------------------------------------------------------------
Modifică mesajŞterge mesajRaportează acest mesajAvertizează utilizatorInformaţieRăspuns cu citat Re: Delta-Murighiol-2011
de Dragomir Gabriel » 12 Oct 2011 23:15
Nelu Predonu scrie:
Am sa incerc sa fac un filmulet cu modul in care pot fi realizate aceste montaje.
Astept cu nerabdare dar sa fie compatibil cu vista, lap-ul pe care prelucrez are vista, pe alt calc. am alt sistem dar se misca greu ca e obosit... ... acolo am programe destepte dar... P3... nu mai am rabdare.Gabi Dragomir
masina+ rulota
tel 0723470679- e-mail- la cerere pe PM
Dragomir Gabriel
Membru asociat
Locaţie: Ploiesti, Prahova
Mesaj privatE-mail Dragomir GabrielSite webYIM Sus
--------------------------------------------------------------------------------
Modifică mesajŞterge mesajRaportează acest mesajAvertizează utilizatorInformaţieRăspuns cu citat Re: Delta-Murighiol-2011
de Nelu Predonu » 12 Oct 2011 23:24
Eu de regula lucrez in Corel VideoStudio PRO X3.
Rewiew il voi face in cel mai simplu program accesibil tuturor, pentru incepatori in "Windows Live Movie Maker".
Va trebui sa fie cat mai simplu, sa nu-i pun pe fuga pe oameni.
Tu, la ce am vazut, esti deja la "avansati".
Scuze de off-topic!
Nelu Predonu
Membru asociat
Locaţie: Voluntari, Ilfov
Mesaj privatE-mail Nelu PredonuYIM Sus
de Dragomir Gabriel » 12 Oct 2011 23:32
Aici am lucrat cu Ulead care e compatibil Vista, pe XP si pe Win7 lucrez cu WinDvd Creator care are mai multe optiuni... trec la mai nou daca sunt depasit de situatie... rog un verde sa ne mute unde trebuie...Gabi Dragomir
masina+ rulota
tel 0723470679- e-mail- la cerere pe PM
Dragomir Gabriel
Membru asociat
Am instalat azi CSPV.X3.v13.6.2.36 si pot spune ca imi place cum merge si ce optiuni are, am lucrat cu ceva asemanator WinDvd Creator care se misca greu si nu era compatibil Vista... Ramane sa vad calitatea dupa prelucrare. Multumiri Nelu pentru sfaturi, urmeaza ... berea... :D
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Dragomir Gabriel scrie:Am instalat azi CSPV.X3.v13.6.2.36 si pot spune ca imi place cum merge si ce optiuni are, ... :D
Este cumva un program de editare ?
Am cautat pe google " CSPV.X3.v13.6.2.36 " dar nu am gasit nimic. A-si fi interesat de un alt editor (decat movie maker) pentru clipuri, cunoasteti ?
Multumiri anticipate !
Presupun ca e vorba de Corel Video Studio Pro X3 v13.6.2.36 .
Pentru slideshow-uri la calitate buna a imaginilor este http://www.photodex.com/proshow marimea clipului rezultat este mai mica decat la cele facute cu programe de editare video,la ceeasi calitate a imaginilor.
Pentru cei interesati,am kitul de instalare,dar aceasta ultima varianta;il am de vreo doi ani;dar se pot face clipuri f. bune si cu acela.
Doru Stoicescu scrie: A-si fi interesat de un alt editor
Nenea Doru, poti incerca pentru exercitii Ulead sau InterVideo WinDvd Creator orice varianta...Ambele cu captura direct de pe camera pentru clipuri. Se descarca full de pe diverse torente.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Pentru cei ce doresc sa realizeze un montaj de poze sau de imagini filmate, am facut un tutorial in care
va prezint modul in care puteti realiza acest lucru in unul dintre cele mai simple programe de editare:
Windows Live Movie Maker.
Mersi Nelu pentru explicatiile amanuntite ,eu sant novice in ale montajului dar de la tine am mai aflat ceva nou.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)