Camping PALACE - VENUS 2011 Propuneri iesiri si concedii

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
George Gheorghe
Membru forum
14

Re: Camping PALACE - VENUS 2011

Mesaj de George Gheorghe »

Buna ziua,avind in vedere ca vine si NASU(fam.SAVA)vom fi si noi prezenti,fam.GHEORGHE,formata din 2 adulti,2copii si rulota
Skoda Octavia+Burstner Holiday 431-George-Cristina si gemenii- 0731690722
Victor Sava
Membru asociat
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Apr 1972

Mesaj de Victor Sava »

abia asteptam nea Sandu ,Sorinel si-a revenit in totalitate si eu ca am avut piciorul-n gips si mi-am revenit in proportie de 65% asa ca putem sa ne miscam ,mi-e dor sa ne revedem la o campeneasca cel putin ca la Boboci
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Re: Venus -Palace - 2011.

Mesajde Florin Tutunaru » 07 Iul 2011, 14:03
Deci sa inteleg ca daca nu avem legitimatie ci doar stikerul clubului nu beneficiem de nimic. asta inseamna dupa calculele mele...rulota plus masina 30 lei +2x12,5 + 8 lei curentul = 63 lei/ zi. Pretul asta este batut in cuie sau se mai poate negocia? Sau poate da Domnul si se face si o reducere pentru cei care nu au card?

Pentru ca postarea ta era la "Imagini din excursii" am mutat-o aici unde vei primi si un raspuns !

Conform protocolului dintre Asociatia CLUBRV-RO si Camping Palace numai membrii asociati ( cu card FICC-CLUBRV) pot beneficia de reducerea de 30% fata de preturile afisate.
Aceasta ar insemna in cazul unui echipaj de 2 adulti +masina+rulota+ curent = 44,1Ron/zi, fata de 63Ron/ziin cazul necotizantilor.
Diferenta de 18,9Ron/zi x 7 zile, face vreo 132,3 Ron, deci mai mult decat cotizatia pe 1 an + taxa de card.

Chestia cu negocierea individuala a reducerii....este la bunul plac al Administratorului de camping ! Succes !
Orice problema are o rezolvare practica
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Cine este membru cotizant beneficiaza de reducere chiar daca nu are card, doar prin garantia unui membru care se afla in camping, sau prin confirmare de la Vali Panait in care patronul de la camping are incredere... Eu personal am garantat pentru Gabi Peterca si nu au fost probleme, a primit reducerea...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Victor Sava
Membru asociat
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Apr 1972

Mesaj de Victor Sava »

îmi cer scuze dar din motive obiective nu am putut ajunge la această locatie ,dar cu prima ocazie cu certitudine vom ajunge că deja m-am stârnit
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

:mrgreen:

Mesaj sters de Popescu Niculae
Ultima oară modificat 19 Iul 2011, 16:42 de către Popescu Niculae, modificat 1 dată în total.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Noi am ajuns pe la 6 dimineata si am avut parte de o mica surpriza neplacuta. Laurentiu nu se trezise, era sotia la receptie, care mi-a cerut legitimatia de la club.rv. Nu o aveam la mine (chiar as fi curios ce-i cu legitimatiile astea, eu nu am primit asa ceva). Raspunsul a fost foarte promt : fara legitimatie nu va facem nici o reducere ! Am rugat-o sa deschiga pagina de net de la club.rv, sa vada ca sunt in lista cu membrii cotizanti, nici nu a vrut sa auda ! De parca la 6 dimineata avea asa de multa treaba ca numai de asta nu avea timp. Dupa ce sofasem toata noaptea numai de discutii de genul acesta nu avem chef. In fine, pana la urma a ramas ca ne lamurim dupa ce se trezeste sotul. Daca stiam ce primire ma asteapta ma opream la GPM Holiday fara nici o parere de rau.
Pana la urma am beneficiat de reducere la cazare, ulterior Laurentiu mi-a spus ca-mi poate oferi un discount substantial si la sezlong pe plaja cu umbrelute (aviz amatorilor, se poate negocia in functie de nr de zile :!: ), plus reduceri mari la cei din club.rv pt parcarea rulotei in camping pe timpul verii :!: (negociere individuala).
Multumesc pe aceasta cale colegilor care au confirmat « identitatea mea fara legitimatie », doar cu buletinul si rulota .
In final, impresia generala a fost una buna : curatenie, liniste (cu mici exceptii : de la la ora 5am se aduna ciorile in copaci si dau un mic recital iar la casa de langa camping sunt niste manelisti care au probleme cu urechile, dau muzica la maxim la amiaza si tipa ca sa se auda unii cu altii).
Ultima oară modificat 12 Iul 2011, 22:41 de către Gabi Peterca, modificat 1 dată în total.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Denisa nu a stiut de carduri care acum tin loc de legitimatie. Cand am ajuns in camping a fost destul sa ii confirm ca Gabi este membru clubrv si a fost OK. In aceasta perioada nu mai au reduceri decat pentru cei care stau o perioada mai mare... pentru un week-end nu se negociaza nimic. In legatura cu ciorile nu va speriati daca dormiti pana la 8-9 ca nu o sa le auziti... Gabi se trezea devreme sa prinda UV. Noi ne trezeam la 9 si era foarte liniste. Tariful pentru 3 adulti a fost de 45 lei curent inclus cu 30% reducere. Cred ca e un pret bun... Va urez concedii placute la toti in vara aceasta !!!
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Adrian Cucoanes
Membru forum
13

Mesaj de Adrian Cucoanes »

Am revenit de la mare .
Am ales sa ne cazam la Camping Venus din doua considerente: faptul ca imi era cunoscuta locatia (din anii 82-89) si pentru ca este recomandata cu caldura pe forum.
Trebuie sa recunosc ca alegera a fost una superficiala . Scriu aceste randuri pentru cei care vor mai merge pe acolo, ca sa stie la ce sa se astepte(sa masoare de 10 ori si sa taie o data). Locatia e ok, grupurile sanitare la nivelul anilor 90 fara apa calda la chiuvete si la spalatoare ,dar curate,ciorile -pomenite si de alti colegi-erau la datorie, dar discrete, cainii de incinta misuna fara restrictii, dar toate pot fi trecute cu vederea ,ca de,traim vremuri dificile cu resurse materiale limitate. Ce ne-a contrariat :oops: a fost ceva ce nu necesita nici un efort financiar, lipsa de "ospitalitate" din partea gazdelor. Acestea au "organizat o masa festiva " in incinta campingului intre orele 22.00-07.00 - muzica la volum mediu facea rulota sa vibreze ; calitatea interpretarii , ritmurile si textele nu le comentez (gusturile nu se discuta)- si totul fara o atentionare prealabila (sa stim la ce sa ne asteptam) de scuze ulterioare nu are rost sa vorbesc.
Partea pozitiva a fost ca ne-a prins rasaritul pe plaja, dar tot in ritmurile de manea care ne-au urmarit ostentativ si acolo , pana pe la 7.00. Pana la apus eram acasa.....
LOGAN 1.5 dci KISS + BEYERLAND VITESSE 350DD
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Vineri venim si noi la mare !! :D
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Gabi Peterca
Membru forum
14

Re: Camping PALACE - VENUS 2011 Propuneri iesiri si concedii

Mesaj de Gabi Peterca »

Imi tineti si mie un loc? :D Ajung luni si voi avea nevoie de sustinere fiidca nu voi avea cardul la mine (l-am pierdut). Ofer ca recompensa o bere rece (a doua zi ca sa aiba timp sa se raceasca).
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: Camping PALACE - VENUS 2011 Propuneri iesiri si concedii

Mesaj de Sandu Toma »

Gabi, daca nu gasesti nici un coleg "credibil" in preajma, roaga-o pe Denisa sa verifice in Lista cu membrii cotizanti pe care i-am trimis-o azi pe e-mail :D
Orice problema are o rezolvare practica
Scrie răspuns