Noul CD

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mihai Gheorghe

Re: Noul CD

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Da, as asculta daca-ai fi in CD..., asa... :D Zau, hai sa nu ne mai suparam si sa glumim un pic, cineva de p'aici folosea un termen "incrancenare" pe care n-o mai dorea altora, iata ca o cer si eu! :D
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Haideti sa ne concentram pe subiectul topicului, Mihai, am atasat doua poze, cu mine si cu Liviu care cred eu ca sunt decente si in spiritul iubitorilor de natura.
P.S. Sincer nu-mi doresc publicitate si daca si ceilalti colegi sunt de aceeasi parere putem sa nu ne afisam fetele pe pagina oficiala, nu imaginea noastra artistica conteaza ci, ceace incercam sa facem pentru miscarea rulotistica din tara.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Sunt de aceeasi parere cu Vali, asa ca ...pana cand vom avea rezultate marcante :D eu zic sa oprim aceasta initiativa a lui Mihai.
Stiu ca poate il ranim in orgoliul lui de artist, dar ii cer scuze si intelegere :oops:
Orice problema are o rezolvare practica
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

In viata pierzi si castigi, dar cred domnule Curelea ca nu stiti sa pierdeti. Nu astept raspuns, nici nu vreau polemica, nu vreau sa fiu rautacios, dar este o constatare. ( Nu toata lumea e bucuroasa, asa ati spus. ). Trebuie sa intelegeti ca dumneavoastra nu sunteti aici in politica ca sa va situati in opozitie, sunteti intr-o echipa din care ati acceptat sa faceti parte.
Trebuie sa va recunoasteti invins de majoritate si sa mergem mai departe. Faptul ca nu apareti dumneavoastra in film sau poze, nu are nici o relevanta
Cu sau fara unul dintre noi, asociatia va merge mai departe, asta sigur. Eu zic, este bine sa fiti acolo ( in CD), dar nu in opozitie, se vede de departe tonul rautacios, hai sa dam orgoliile la o parte si sa privim inainte, dar daca nu putem atunci chiar nu e nimic de facut.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Nedelcu Iulian
Membru forum
14

Mesaj de Nedelcu Iulian »

Si eu sunt de parerea lui Vali ; acele doua poze mai serioase se potriveste mai bine :D
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Mai oameni buni, chiar nu s-a 'nteles din prima postare ca este o gluma ? 😢 Pozele sunt puse tocmai ca sa se sesizeze personajele, si le-am cerut altele, desi ca o parere personala ar trebui ca unii sa mai iasa din carapace , sau sa nu-si mai zburleasca tepii de arici, sa mai zambeasca, sa fie mai putin scortosi, ca maine poimaine cine stie, tot vad pe la tv unii cu streangul de gat..., Doamne fereste! Cred ca deocamdata trebuie inchis topicul si ca unul care l-a deschis, rog in consecinta.
Încuiat