topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pasiunea mea (ce-i drept cam trasnita :lol: ) sunt Tanta si Costel.... E drept sunt foarte scumpe dpdv al hranei, dar ce sa-i faci. Oricum nu pleaca din curte....
Dupa ce i-am vazut girafele lui Florin am prins curaj Eu adun nr. de inmatriculare... Mai vechi, mai noi, straine... de toate... Imi place ca unele au si povesti... Am vazut ca si garajul D-lui Rusu e plin, dar mi-a fost jena sa-l abordez...
In concluzie daca aveti prin garaje si va prisosesc, dati-mi-le mie, platesc bine, in bere...
Mircea fa-le tarif ca te usuca!!! :D :D :D Numerele personalizate merita vreo 2 beri dar restul....2 la o bere!!! :D :D :D Personalizate si straine da-le 2 beri si-un mic!!! :D :D :D
Am vorbit cu nevasta-mea si daca e frumos sambata organizam picnic la Cernica... Ziua portilor deschise la Parcarea Cernica... Este bine venit orice rulotist care vrea sa bea o bere alaturi de noi... Deci berea o dau eu, in rest vine fiecare cu materialul, gratarul, umbrela, masuta si scaunele lui... Mai confirmam o data organizarea vineri, ca daca ploua o lasam balta... Va rog sa-mi dati o confirmare a participarii pe privat (sa nu incarcam forumul degeaba)...
Cu PRP bem pt harti IGO dupa ce imi iau... ca nr le iau gratis dupa ce il imbat... :D :D
Restul dicutiilor pe tema asta le facem pe topicul "parcare rulote"