Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Pe Gigi Catalin l-am intalnit prima oara la Mustang in 2010, la intalnirea Clubrv-ro.
Avea un camper colantat interesant.
Atunci, impreuna cu Ionita Gheorghe, prietenul sau din Mizil, a devenit membru asociat.
La Mustang eram deja membru :P eram cu cotizatia in avans pe 2 ani sa fiu sigur ca nu se scumpeste :mrgreen: ...eeee entuziasmul :oops:..
Colegul meu a platit atunci pe loc convins de mine binenteles :!: :mrgreen:
multumim de prezentare,dar ar mai fi locuri unde ar fi necesar o prezentare.
asi ruga noul cd sau noul secretar,ca urgent sa trimita o scrisoare de prezentare a noului presedinte la conducerea ficc !
spun urgent deoarece si oamenii de acolo sa stie din timp de schimbarile produse si sa se poata pregati.
adica la intilnirea de la praga sa nu fie trecut la invitatii ..etc numele fostului presedinte,ca ar fi penibil....
din timp,deoarece este evident ca noul presedinte nu poate sa le spuna -salut baeti ,acuma eu sunt...-
sunt niste protocoale care trebuie respectate.
ma gandesc ca ar trebui prezentat si noul cd... si mentionat persoanele de contact...cine vorbeste engleza,cine vorbeste spaniola,italiana,franceza,germana...
in 2012 intilnirea ficc va fi in canada.pentru a compensa ce cei care nu pot participa,se va organiza o mini intilnire ficc in olanda,organizat de un club olandez,si invitatiile pentru aceasta intilnire probabil acuma se va imparti si se va discuta la praga,deci neaparat cat mai repede trebuie trimis prezentarile.
Frumoasa prezentare , simpla si la obiect si vezi oamenii spun ca daca ai fi facut prezentarea asta mai din timp aveai reusita maxima dar si asa ai dovedit ca esti la momentul asta cel mai capabil , felicitari inca o data si asteptam cit de curind noile vesti .
Succes maxim si nu uita ca nu m-am departat de cel care m-a impins spre aceasta noua viata.
Imi va fi mai greu dar usor usor vom urca dealul ai multa rabdare si har sa limpezesti apele tulburi.
Felicitari.
Sincere felicitari pentru noul presedinte,si ii doresc din inima realizari cit mai placute in noua sa activitate. :) Sper ca implicarea sa in cadrul clubului sa fie benefica in promovarea pe mai departe a rulotismului in tara noastra,sperind ca vor aparea rezultate pozitive cit mai curind .Succes.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.