topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Din lista de mai sus, se stie cine va sta toata perioada la Praga? Acest lucru m-ar interesa, ca nu cumva sa ma trezesc ca particip singura la acest eveniment. S-au adunat formularele de inscriere? Daca sunt singura care am depus formularul de inscriere, mai bine renunt si ma raliez cu cei ce vor sta doar 3 zile in alta parte.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Imi permit sa-mi spun si eu parerea ca si fost participant anul trecut la Umag. In opinia mea, cei care participa la acest eveniment, trebuie NEAPARAT sa se prezinte mult mai bine decat anul trecut din mai multe puncte de vedere si anume:
1) ma gandesc la niste tricouri si sepci cu insemnele clubului si/sau ale tarii, facute mai profesional decat ceea ce am avut anul trecut (cele care au fost pentru a fi purtate acolo);
2) presedintele clubului (sau toti participantii) sa aibe NEAPARAT mici cadouri pentru a fi impartite cu diferite ocazii (cei care au participat la Umag stiu foarte bine la ce ma refer!!) si aici ma gandesc la stegulete, brelocuri, tricouri, sepci, eventual pliante de prezentare ale asociatiei...
Nu in ultimul rand cei care vor sa participe, sa fie uniti, sa nu mai apara discutii de genul carora au aparut anul trecut si foarte important, in opinia mea, ca cei care participa sa fie constienti ca reprezinta Romania si deocamdata, singurul club din RO, afiliat la FICC.
In speranta ca nu am deranjat pe nimeni cu aceste propuneri/observatii va doresc o zi placuta!
Noi o sa stam toata perioada .
Imi doresc un steag al Romaniei si benerul asociatiei daca se poate sa ma ajute cineva.
Pt cadouri o sa iau 100 de CD facute de Mihai cu noi toti ....si ma mai gandesc daca gasesc si altceva .
Banner-ul pe care l-ai vazut la avatar era doar de poza :) normal trebuie asociatia din fondurile ei sau cu ajutorul sponsorilor sa achizitioneze aceste materiale publicitare, si cred ca asa o sa si faca !
Pentru intalnirile nationale dar si internationale sunt in curs de comanda, un banner de 3x2m cu sigla CLUBRV, doua steaguri 1 x 1,8m cu sigla, precum si mai multe zeci de stegulete auto(de geam), care vor fi prezentate/distribuite la Bran .
Termenul de depunere al banilor pentru participare si inscriere este 31.05.2011.
Am propus, la intalnirea de la Iepuresti de la 1 mai 2011, ca asociatia noastra, sa suporte, pariciparea unui echipaj de 2 persoane, ca reprezentativitate la Praga.
Membrii asociati vor decide, prin vot, acest lucru.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Ce inseamna reprezantativitate, daca am scris corect, mai multe detalii... Eu unul nu sunt de acord, cel putin in situatia de acum. si nici in viitor nu sunt dispus sa sponsorizez deplasarea cuiva la orice intalnire de orice fel. Sunt dispus sa sponsorizam materiale de reclama( tricouri, pixuri, stegulete, etc...), dar sa mearga cineva pe banii mei in concediu fara sa fi avut o contributie la bunul mers al asociatiein nu. Trebuie facut un buget sa vedem ce inseamna asta, parca nu aveam bani nici sa trecem strada, nu?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Cine este hotarat sa stea toata perioada, in tabara, va trimite in contul asociatiei suma de bani corespunzatoare marimii echipajului si numarului de excursii la care doreste sa participe.
De asemenea, va trimite pe adresa asociatiei formularul de inscriere.
Procedura de participare la aceste intruniri este aceea ca toata corespondenta si platile sa se faca prin asociatie.
Participantii vor avea asigurate toate materialelele promotionale si logistica necesara din partea clubului.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com