Fiind la prima iesire organizata de club pot sa spun ca locatia este excelenta iar participantii au fost numerosi, m-am simtit excelent, nu am apucat sa cunosc pe toti colegii dar cu siguranta pe viitor o sa ne cunoastem mai bine
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Reiau una din pozele lui Mihai si pun si eu o intrebare : Voi stiti de ce la Iepuresti, Jiji a dormit fara griji la soare ???
Raspuns : Pentru ca nu el era organizator, ci Mihai !!! :mrgreen:
Frumos, frumos..., multumim pozarilor dar n-am vazut poza cu focul de tabara. Eu am filmat, iar pana la premiera :D mai este, asa ca puneti daca aveti. :D
nu gasesc poza asta, pe care sper c-ai facut-o Mona... :D o masa "abandonata"... :D
1 Mai la Iepuresti o iesire reusita ..... ma oftic ca nu am resit sa ajungem de vineri ...vreme a fost super...chiar daca pt poza de grup de la final ne-am inghesuit sub copertina lui Liviu de ploaie.....felcitari lui Mihai pentru initiativa
Asa este, si vineri a fost bine chiar daca pe seara ne-a plouat putin :D Marele regret este ca n-am intuit ploaia de duminica si poza de grup nu s-a facut mai devreme , mare parte dintre participanti au plecat. Oricum salvam situatia, pentru ca toti au fost filmati, "cu catel cu purcel" si se vor regasi "imortalizati" :D
Rugaminte expresa ptr. D-l Liviu Adrian :D : vrem si noi retetele tale cu care ne-ai "spart" pe toti !!!! :D Cu putin noroc cred ca ...ai apucat si tu :lol:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)