Seimeni 1 Mai 2011

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mihai Soare
Membru forum
15
Oras: Silistea CT
Data nasterii: 17 Aug 1972

Re: Seimeni 1 Mai 2011

Mesaj de Mihai Soare »

si o informatie ptr pescarii unditari. am vorbit cu cumnatu-meu, care-l uita d-zeu pe malul dunarii si mi-a spus ca nu sunt probleme cu autoritatiile privind prohibitia. el spune ca nu a venit niciodata nimeni sa-i ceara ceva explicatii. si pescuieste de ceva ani. iar de 1 mai, daca va fi cald, vor fi sute de unditari. cine o sa aiba curaj sa dea amenzi.
cumnatu-miu are si o barca din fibra, de vreo 3,5 metri, cu care puteti trece pe malul celalalt al bratului. acolo e un brat al dunarii(bratul Tache, parca). pana la Dunarea propriu-zisa mai sunt vreo 2 brate
problema mare e ca nu prea se prinde peste acum si ca e apa cam mare.
eu nu prea ma pricep, va zic si eu ce ma mint astia(prietenii mei pescarii unditari)
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
Mihai Soare
Membru forum
15

Mesaj de Mihai Soare »

va ajut cu tot ce se poate, indiferent cand doriti sa faceti o activitate la seimeni.
sunt de acord cu vali panait. nu ne-am propus sa concuram pe nimeni. eu, de exemplu, stateam acasa de 1 mai, datorita timpului scurt.
asa, datorita apropierii de casa, vin la seimeni. macar cateva ore
"Omul sfinteste locul"
Mihai Soare
Membru forum
15

Mesaj de Mihai Soare »

daca ajunge vali panait sau altcineva de vineri la seimeni, e super. vineri dimineata igienizez zona, o marchez cu "rezervat clubrv", duc cisterna cu apa, apa potabila, lemne pt foc, saci de gunoi, generator mare, etc
saptamana viitoare ma duc in recunoastere in zona de campare ca sa vad cum arata
"Omul sfinteste locul"
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Familia Rusu, 2 pers, va sosi cu o zi mai inainte, respectiv de joi 28 aprilie dupa amiaza. Vom lua legatura cu Valentin P. si Mihai S. pentru locatie si pregatirea taberei.
Vom discuta si alte dealii de organizare, Kipor 1000 aduc eu pt colegi, panou solar, felinare, etc. Ramine o intrebare pt mine, golirea chimicelor, dar gasim o rezolvare :)
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Topicul inceput de Andrei A. cu intrebarea despre "un loc de campare linga Bucuresti" - a fost sters -( de comun acord prin pm ) - fiind adugat pe lista participanti de la Seimeni.
Participantilor ce nu prea au avut de-a face cu off-camping, sint rugati sa consulte forumul, pentru a se pregati cit de cit, de a sta fara prea multe conditii intr-un peisaj frumos.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Astazi am dat o fuga sa vad locatia si sa ma orientez la fata locului cam unde am putea campa. Am gasit-o surprinzator de curata,tinand cont ca de Florii am inteles ca a fost ceva lume la gratar, ori vine cineva si face curat in urma (desi nu prea cred !), ori cei care ies aici la iarba verde sunt mai educati decat media 😉 , sa speram ca este asa !!
Am gasit un loc,un mic golfulet,un fel de intrand de circa 15-20 m ce ar asigura inchiderea unei laturi a careului pe care vrem sa-l facem, o alta latura ar fi malul Dunari iar noua nu ne-ar mai ramine decat sa inchidem celelalte doua laturi.
Mihai S. a promis ca aduce niste banda colorata si tarusi ca sa inchidem locul (probabil vineri) ca sa avem un spatiu numai al nostru.

Imagine
partea stanga a locatiei, se intinde pe aproximativ 1 km !
Imagine
in dreapta masini,dincolo de salcii am vrea sa campam
Imagine
partea dreapta a locatiei,aproximativ 600m
Imagine
unde se vede ''gipul'' meu :mrgreen: ma gandesc sa asezam rulotele, dar mai ne sfatuim la fata locului !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Vali! acolo unde este "jipul"tau, este cel mai cautat loc de campare chiar daca vin cu cortul sau numai la un gratar.Tot acolo am zis si eu ca ar trebui facuta tabara,la cele trei salcii. Cred ca vineri dimineata am sa trec pe acolo sa vad ce se poate face ca sa rezervam acel loc sau daca Mihai Rusu vine de joi seara, dupa cum a promis ,am sa trec si joi seara sa vedem si parerea lui.
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Eu oricum joi dupa ora 16 am sa fiu la fata locului. Poate incerc sa vad ce se poate scoate din apa.De venit sigur am sa vin dar cum nu am inca rulota am sa vin doar in vizita.Cel putin am sa va cunosc si real nu numai din postarile de pe forum si am sa-mi fac o idee despre rulote si rulotism. Pe viu. :D
Mihai Soare
Membru forum
15

Mesaj de Mihai Soare »

daca joi vine cineva cu rulota si se campeaza, eu vin de joi cu niste baieti de-ai mei si marcam locul cu "rezervat club-rv". aduc si o cisterna cu apa. am si un generator mai marisor, pe care pot sa-l aduc si ne ajunge pt toti, plus vreo 2-3 bidoane de 20 litri de apa "la fantana". aranjam si lemnele pt foc de tabara, etc
si, de vineri petrecem ca oricum e sarbatoare "izvorul tamaduirii"
p.s.: azi am facut rost si de vreo 40 de scrumbii pe care le-am curatat si bagat la congelat. ca sa avem sigur miros de peste :D
"Omul sfinteste locul"
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Va salut de la 500 km de locul intilnirii "1 Mai" :) Vorbim la telefon dupa Paste pt ca intentionam a ajunge de joi asa cum am scris. Sint sigur ca alegeti locul ideal.
Nu va faceti probleme. Daca se implica Mihai Soare sigur va fi ok. Ne place locul, arata excelent si sint sigur ca dupa aceasta escapada, va fi un loc de mare viitor.
Noi ne vom intoarce peste o saptamina si discutam chiar inainte de a pleca. Organizati voi cum credeti ca-i bine, ca intre rulotisti, nu prea sint multi "figuranti" :)
Nu va faceti probleme nici de apa, ca pe timpuri, beam din bidoanele de plastic personale si nici de curent, ca doar foloseam lanterne si felinare cu gaz, nu solare :)
Daca avem lemne pt focul de tabara , care mi se pare cel mai important -si- ce mai zicea Mihai S. in postarea de mai sus , in rest nu mai conteaza decit "voia buna"
Vom urmari topicul de la distanta. Deci,miina libera in organizare, Cernavodei si Fetestiului , cu sprijinul colegului organizator Mihai S. :) Sa vedeti ce frumos iese !
Mihai Soare
Membru forum
15

Mesaj de Mihai Soare »

hristos a inviat! tuturor iubitorilor de rulotism
ieri am tras o fuga la seimeni sa vad care e miscare pe acolo.
erau peste 100 de masini si vreo cateva corturi imprastiate pe toata pasunea aceea si nici nu se cunostea, practic.
este f mult loc si am observat ca fiecare grup isi crease o intimitate si era ceva distanta intre ele pentru a nu se deranja.
asa ca, nu cred ca vom avea probleme de "bruiaj".
sper ca vremea o sa fie de partea noastra
doamne ajuta!
"Omul sfinteste locul"
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Am ajuns pe seara de la Mustang camping. (viewtopic.php?f=2&t=4695) - Acum ne delectam cu pozele colegilor de la Boboci... :) Frumos ce se vede... ! Speram sa iasa la fel si de 1 Mai
Miine ne pregatim pentru Seimeni. Foarte frumos loc si imens. In functie de vreme, vom sosi joi 95 % - sau maxim vineri. Pe lista adaugam inca o confirmare telefonica, Relu - Constanta.
Va voi contacta pe mobile. ( acolo o fi semnal ? nu importa, doar din curiozitate ) La Mustang nu era (decit in zona portii) si a fost f bine :) Ca organizare cu Mihai S , nu-mi fac probleme.
Încuiat