Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Speram ca Dl.Zarnescu, care va ajunge primul in zona, sa ne dea mai multe informatii despre starea locatiei. Dar avand in vedere ca nu este nimic aranjat si nici amenajat , nu vor fi nici mofturi sau reprosuri. Ne vom organiza la fata locului. Cat despre noroi - aici trebuie sa fim atenti sa nu stam in mocirla. Primul care ajunge va avea in grija alegerea unui loc in care sa nu se adune apa. Daca locul din fata manastirii Lepsa este mai bun, chiar daca este mai aglomerat, trebuie avut in vedere. Totul este sa ne simtim noi bine.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Ne vom campa unde este locul cel mai bun si fara apa multa si noroi. Oricum daca va fi vremea ca acum nu va fi nici un cortist. Deci nu va fi aglomerat vizavi de manastire.
Am vb la Gresu si mi s-a comunicat ca drumul dinspre Targu Secuiesc este foarte prost cam vreo 4 km deoarece a plouat mult, este neasfaltat si s-au format gropi. Deci nu este recomandat sub nici o forma cu rulota. Trebuie venit prin Focsani. In legatura cu bustenii din poiana nu stia nimic persoana cu care am vorbit.
Mai sapam...
Ultima oară modificat 14 Apr 2011, 10:39 de către Gabi Serban, modificat 1 dată în total.
Din,cate stiu la cascada cred ca este ceva mai bine,adica nu este noroi,este imprejmuit,si chear daca va ploua nu cred ca va fi vre-o problema,cine ajunge primul sa faca si o escala acolo.
Mai este o locatie intre manastire si cascada in dreptul unei terase-restaurant amenajata la marginea DN,si peste sosea este intinsoare cat vezi cu ochi,acolo oricat a plouat nu s-a imuiat asfaltul !!! :lol: :lol: :lol:
Prognoza meteo o puteti vedea aici, http://www.accuweather.com/ro/ro/vrance ... ast15.aspx ,poate se va schimba pana atunci.
rulota CI WILK+ golf 4 variant vreme,si vremuri bune va doresc......
tel.0741573990;0763736747;E-mail corneliliegl@yahoo.com
http://maps.google.ro/maps?q=45.930991, ... .0842&z=14 unde este sageata verde este cascada Putna unde gasiti un platou mare cu drum de acces asfaltat si macadam, de asemenea este si cabana cu acelasi nume. Daca vremea este ploioasa cred ca ar fi o alegere inspirata, exista si semnal gsm, cred ca se poate trage curent de la cabana. http://maps.google.ro/maps?f=d&source=s ... 8&t=h&z=15
In punctul B este un pod ce se continua cu un drum de macadam, in partea stanga am vazut mereu corturi intinse (vara),dar mai intai cercetati aceasta locatie,terenul cred ca este cam in panta !
Familia Popa pleaca din Iasi vineri, 22 aprilie si probabil vom tine legatura prin statia radio CB (27 Mhz) pe canalul 22. Speram sa ajungem in zona in jurul amiezii. Daca vremea tine cu noi si nu ne va inunda cu prea multa ploaie, vom sta la Lepsa pana Luni la pranz, intrucat marti incepe scoala. Daca mai sunt lucruri de clarificat referitor la locatie, mai avem timp pana joi, 21 aprilie. Deci, tinem in continuare legatura (tel.0722/136942 sau 0722/686928) si sa ne vedem sanatosi.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Loc este ,numai ca sa cautam un platou mai incapator,ca sa putem sta impreuna,deci unde incapem 9 echipaje mai pot veni inca 2,nu-i problema. :lol:
Vreme buna sa avem !!!!
Chiar acum am vorbit la telefon cu dl.Zarnescu care se afla deja in zona, campat pe terenul din fata cabanei "Cascada Putnei". Erau la o plimbare prin imprejurimi si ne va tine la curent cu locul de campare din fata manastirii Lepsa si, eventual cu locul de la Gresu. In orice caz terenul din fata cabanei se prezinta bine (fara noroi), dar va face turul locatiilor care ne iuntereseaza. Eu nu cunosc zona si nu am putut sa-l indrum ce si cum sa caute locatiile dar cei dintre dv. care stiu locurile ce ne intereseaza ar fi bine sa-l sunati. Este foarte amabil si binevoitor.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
buna ziua,,,d-na Violeta,am vorbit ieri 15.04 11. cu Aurel zarnescu,si am convenit cu el sa ne spuna exact cum sta situatia in zona manastiri,si nu numai,urmatoarea legatura o vom lua pe duminica, poate vom primi si cateva poze,si din cate ati observat este si semnal GSM in zona.
voie buna ,si vreme frumoasa sa aveti !!!
Va multumesc mult pentru urarile de bine facute de dv. si credeti-ma ca , dupa ce mi-am condus musafirii, am studiat de cateva ori prognoza. Sigur n-ati falsificat-o? :D Oricum nu mai are importanta, zarurile au fost aruncate - daca ninge, luam schiurile, daca ploua, luam umbrela iar daca e soare luam costumele de baie. Nu uitati sa-l mai sunati pe. dl.Zarnescu. Precis maine va avea timp sa cerceteza mai cu de-amanuntul zona.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Pentru a face topicul mai usor de citit, am sters toate postarile in care se anunta participarea sau erau discutii care nu tin de organizarea intalnirii !