topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Subscriu in totalitate la cele spuse de Cristy.Asa este, a reusit sa exprime si parerea mea.
Sa fi pregatit cand se da startul la pescuiala,vei fi invitat cu siguranta si se va pune si pe public, adica pe forum.
Discutam mai multe "LA O CANA CU VIN" - PUSNICU.
Toate cele bune.
Salut Buca !!! Decat sa consumam atata combustibil,timp si nervi ,nu mai bina ma duc in Cora,iau 6-7 pesti (macrou sau cod,ca nu au oase )Mergem la CErnica si incingem un gratar cu o tuiuca fiarta ,cu un vin fiert ,cu o bere sau o vodka fiarta :mrgreen: ,in orice caz cu o fiertura ? Am incercat sa ma imbolnavesc cu virusul asta dar nu mi-a iesit. Nu suport sa stau incordat cu ochii in pluta,mai ales sa fie si valuri !!! :shock: :P Cu respect maxim.
Mai george s-a dus de mult pescuitul cu pluta acum lumea lucreaza pe senzori cei cu pluta au ramas la alt capitol , si cum crezi ca e la un pescuit unde ai casuta cu pat matrimonial si tv pe malul baltii. unde mai sunt gratar, si disc in care prajesti cartofi si ceva bucati si te uiti la tv sau pe laptop si conversezi cu priietenii , si stind asa concentrat la un meci la tv auzi senzorii cum incep sa piuie. Sari mulinezi si aduci la mal captura, ii faci citeva poza il pupi in bot si il eliberezi, super super frumos, dupa care incingi grataru si arunci pe el citiva cirnati si din pestele ala cumparat de tine fara oase si pui un sprit de vin , e cam cum este? Si cind vezi ca nu te mai tin ochii te bagi linga consoarta in pat si sforaii linistit pina in zori . EEEEE cam cum este?Mie asa imi place sa pescuiesc inbinind utilul cu placerrea si distractia.Adevarul ca de ceva perioada pescuitul a devenit foarte costisitor dar ca si la rulote iti intra microbul si nu il mai poti scoate cu nici un antibiotic.
Deci ca sa vedeti,draga domnule Popescu,cat de bine ma pricep si ce pescar inrait sunt . :shock: :P Sunt de acord cu dumneavoastra,dar numai la punctul 2,adica la stat la un gratar si la ceva rece,sub umbrela ,bineinteles. Si ca o paranteza,pe balta tot cu consoarta ? Nu este mai bine singur.......sau cu altcineva ? :oops: Ma refeream la 2-3 prieteni cu un sprit rece ? :mrgreen:
George,daca nu stai cu aracu' in garla nu are nici un farmec :D
Sa-l simti cum se zbate in undita sau lanseta ,si sa-l faca Zana ciorba pe pirostrii (numai la Suhaia mai serveam asemenea bunatati )
Ia vezi cum iti iei liber ptr. Pustnicu :P
George nu ai inteles ca eu nu sunt niciodata singur? Sotia este mai in permanenta ocupata asa ca trebuie sa gasesc un suflet spre a fi copilot, o sa vedeti si voi cind veti ajunge la anii mei ce de sucesuri o sa aveti asa ca nu disperati. Si stiti vorba cum iti asterni cu ea dormi in pat. Cit despre condiitiile care le are balta de care va vorbesc sunt super super , la locul de pescuit sunt casute cu foisoare cu paturi matrimoniale cu tv , exista separat wc cu dus si chiuveta , tv este ori in foisor ori in camere, in foisor exista dulap cu tot strictul necesar , farfurii tacamiuri pahare , linga foisor este gratar mare si un disc unde se pot prepara prajeli sau chiar unele mincaruri delicioase, in privinta pescuitului balata are peste din belsug de la caras de peste 500 de gr la crap peste 15 kg numai ca pestele este acoperit de apa. Am mai spus ca pescuitul a devnit un moft costisitor dar unii poate nu cred , vorbind de sculele de pescuit nu are rost sa ma pronunt ca nu mai prinzi peste fara scule de ultima generatie, eu peste ii spun la cel de peste 4-5 kg. Dar o sa vedeti cei care sunt pescari ca nu am sa va las pina nu va aduc sa vedeti cu ochii vostrii tot ce v-am spus,
Buca ce se face la Pustnicu ? Se citeste o carte sau mai multe ? Participam la un colocviu despre marii scriitori rusi (Stalingrad ,Wiborowa,Stalinskaya,etc ),sau povestim despre viata scriitorilor si poetilor scotieni (Jack Daniel's,Ballentine's si Teacher's ) ? M-as baga daca pot sa-mi iau liber . In privinta pestelui pot sa-i spun domnului Popescu,ca am incercat de nenumarate ori viciul pescuitului,dar din cauza lui m-am apucat de fumat. Mai ma prostesc la mare pe dig,ca sa-i fac pe plac fetei mele ,dar tot de atatea ori,dupa ore de stat in soare sau vant rup unditele toate sau daca este cineva pe langa mine i le fac cadou .
Haideti sa va spun eu cum vad relatia : PESCUIT - SOT - SOTIE.
Sotiile au tot felul de preocupari,din care nu le soate nimeni,cum ar fi : cosmetice,coafor,manechiura,vestimentatie in ton cu moda,shoping,facturi la telefon kilometrice convorbiri foarte interesante cu prietenele,(ce a facut Popeasca,Ioneasca si ce si-a mai cumparat nou Georgeasca) si cum sa terminat ultima telenovela cu Miguel,Carlos,Armando si alti dastia.
Noi avem o singura pasiune (exceptind rulotele,ca de asta beneficiaza si ele si nu se pune)PESCUITUL.
Deci avem prioritate si intodeauna dreptate.Punct.
Noi suntem barbati onorabili si nu ardem gazul prin carciumi la una mica cu prietenii,mai ales ca alcoolul dauneaza grav sanatatii,si consumam alcool numai OCAZIONAL atunci cind mergem la pescuit de exemplu. :lol: :lol: Eu asi merge in fiecare saptamana :lol: .In concluzie nevestele nu au ce cauta pe balta exceptie facand faptul cand dorim mancare gatita facuta pe malul baltii,si ar ramane vase de spalat. :lol: .
Dupa prima damigeana golita cu prietenii incepem sa pregatim terenul.Dam telefon acasa la sotie si ii spunem.Draga,sunt foarte obosit,am inghetat de frig,a plouat si sunt ud leoarca,pestele nici na tras,te rog pune si tu mancarea pe foc,sa fie gata pana vin eu,ca nu mai pot de oboseala,bine ca nu ai venit cu mine.
Inainte de plecare avem grija sa ne inomolim putin pe cizme pe pantaloni si bagam si masina prin cateva baltoace cu noroi,sa ramana semne vizibile,din care sa se poata vedea prin ce greutati am trecut.
P. S. - Nu uitati sa scoateti minciogul din husa si sa-l bagati in apa sa-l udati,iar cand intrati in casa il fluturati putin sa lase mirosul ala specific de balta prin casa,si sa-l puneti la uscat sa nu se mucegaiasca.
FIRE INTINSE TUTUROR !!! Si nu mai pierdeti timpul urmeaza o noua iesire la pescuit,cu prietenii.De... ce sa-i faci o singura pasiune avem si noi pescuitul,....nu zeci de preocupari ca sotiile.
Mai Cristi se vede ca sunteti tineri si va placut sa fiti sub papuc, frate nu ai inteles ca eu nu merg la peste cu sotia? Ce sa ma intrebe ea pe mine daca e ud minciogul sau chestii din astea, cind imi va da ea banii sa merg la pescuit poate sa ma intrebe ca nu e minciogul ud pina atunci sa intrebe pe maicasa ce peste a prins nu pe mine . Stii asta tine de fiecare in parte si eu inteleg ca stiti de gluma dar la mine asa sta situatia , nici o data nu m-a intrebat pe mine nevasta de ce plec la peste sau cind vin , niciodata nu am sunat nevasta sa o anunt ca vin acasa de unde vin eu de pe front sau cine stie de unde vin, si va spun sincer am o familie super frumoasa , o fata de 32 de ani care ma inbogatit cu nepotel , un baiat de 26 de ani care cit de curind se va insura si el si am o nevasta care as vrea sa participe la multe sedinte su nevste si sa le predea lectia fericirii in casa si cum trebuie procedat si care este rolul barbatului in casa si rolul femeii. La noi a foast foarte simplu suntem de peste 35 de ani impreuna si din start eu am impus regula jocului, rolul barbatului este sa alerge sa aduca in casa tot ce trebuie pt casa , ma refer aici la partea materiala iar rolul femeii este sa aiba grije de casa si de copii. Si asa mergem spre 40 de ani de casnicie fara divorturi sau chestii de genul asta, DAR fiindca exista un dar e mare lucru la un barbat sa stie sa impace si casa si amnata si concubina. Astea sunt povesti va veti convinge cind ne vom intilni si nu uitati eu nu merg niciodata singur la pescuit sau in vacante. Si referitor la pescuit fiindca aici ramasesem findca este un subiect pescaresc. Si referitor daca se uita sotia mea pe forum va anunt ca nu se uita la asa ceva sotia mea are destule preocupari ca sa ii arda de prostiile mele, astea sunt vorrbe din gura ei. SI va mai spun inca ceva de o viat in care sunt cu sotia mea sotia mea nu m0a cautat in buzunare sau sa puna mina pe telefonul meu si va anunt ca am avut si noi 20 de ani , 30 de ani ,40 de ani si mai de curind 50 de ani. Sunt un norocos stiu asta dar norocul ti-l faci si cu mina ta.