Inteleg ca acest patron de aici nu doreste sa mai faca discount pt ClubRV . N-am idee daca motivul este ca nu s-a mai facut acolo evenimentul ”Rusalii 2019/iunie” sau are alt motiv de suparare .. .
N-am mai discutat cu el de 2 ani si nici n-am negociat eu acel eveniment de Rusalii ( anulat ) mai tarziu de alti colegi ...( mutat in alta parte ) .
Oricum tot e ok daca ai obtinut in nume propriu aceasta reducere de 7+1 care inseamna cca 15 % .
Imi aduc aminte ca la Armenistis in Grecia ( HAlkidiki ) vara trecuta am prins oferta 3+1 , la fel si la Budapeste la HAller 3+1..insemnand 25% . . .
Cred ca acest camping nu mai aduce investitii noi pt ca va urma aici un proiect imobliar in scurt timp , deci e pe final ... sau mai are 1-2 ani ... ”de trait ” locatia/ afacerea .
S-a mai intamplat asa si la Navodari /Mamaia nord cu 2 campinguri unde e f scump terenul .
Daca spui ca nici reducerea pt. Clubrv nu o mai acorda insamna ca managerul nu mai ”priveste ”catre viitor... sau nu-l intereseaza probabil decat turistii straini care achita fara comentarii cei 20.5 euro ceruti de receptie zilnic , caz similar cu CAMPING Casa Alba de langa Bucuresti.
Sunt orientati catre straini, asta se vede si din site care se deschide in lb engleza... chiar daca ne aflam in Ro .
Mai era unu care avea site-ul in ungureste si trebuia eu in Romania sa traduc cu google ca sa aflu informatiile ... ma gandesc ca nu -l interesau clientii romani , chiar daca e in RO campingul ...
Ca alternative in zona in afara de Camping Cheile Rasnoavei ( inchis ca si Bran Vampire iarna ) .... ambele redeschizandu-se din aprilie mai aveti varianta GLAJARIE la GIGI Bareanu ( deschis si iarna ) pt ca la Pensiunea RAsnov e full si nu mai pot primi rulote la acest moment . Au rulote fixe .