Asigurari masini si locuinte

Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
david.viorel
Membru forum
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iul 1981

Re: Asigurari masini si locuinte

Mesaj de david.viorel »

Gabi Peterca scrie:David, ideea este in felul urmator: forumul acesta este sustinut de niste persoane care platesc pt asta o cotizatie anulala. D-ul Sandu a vrut sa-ti de de inteles ca ar fi corect ca si tu sa achiti acea cotizatie.
Iar daca vei avea oferte bune la pret, vei avea ceva clienti.
Stimate Domn,

Eu as plati cu mare drag aceea cotizatie,dar din pacate nu am nici un beneficiu momentan in a platii aceea cotizatie lunara,in plus ma gandesc la un parteneriat in care membrii cotizanti sa beneficieze de o reducere de cateva procente si la alte tipuri de asigurari.
Daca in timp vor fi membrii care doresc sa incheie asigurarea cu mine voi achita si acea cotizatie lunara.

Cu stima
David Viorel
0728755790
David Viorel
Consultant asigurari
e-mail: dav.viorel@gmail.com
tel: 0724510877
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

david.viorel scrie: Daca in timp vor fi membrii care doresc sa incheie asigurarea cu mine voi achita si acea cotizatie lunara.
... ai un stil de abordare a problemelor destul de bizar ! :? Cred ca "momentan"(asta-i cuvantul tau !)...nu o sa reusesti sa convingi pe nimeni cu" stilul" tau . Crezi ca multi dintre noi, cand am vrut sa devenim membri ai ClubRV...ne-am gandit la vre-un beneficiu ??????? :?: :roll:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Eu as plati cu mare drag aceea cotizatie,dar din pacate nu am nici un beneficiu momentan

Cu stima
David Viorel
0728755790[/quote]

Numai faptul ca vi pe forum si faci oferte, este un privilegiu pentru tine din care pot veni beneficii. Ia fa-mi mie o oferta publica pentru un Audi A6 din 2000 cu motor de 2,5tdi.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

david.viorel scrie:
Gabi Peterca scrie:David, ideea este in felul urmator: forumul acesta este sustinut de niste persoane care platesc pt asta o cotizatie anulala. D-ul Sandu a vrut sa-ti de de inteles ca ar fi corect ca si tu sa achiti acea cotizatie.
Iar daca vei avea oferte bune la pret, vei avea ceva clienti.
Stimate Domn,

Eu as plati cu mare drag aceea cotizatie,dar din pacate nu am nici un beneficiu momentan in a platii aceea cotizatie lunara,in plus ma gandesc la un parteneriat in care membrii cotizanti sa beneficieze de o reducere de cateva procente si la alte tipuri de asigurari.
Daca in timp vor fi membrii care doresc sa incheie asigurarea cu mine voi achita si acea cotizatie lunara.

Cu stima
David Viorel
0728755790
Daca ai fi rulotist si cotizant, ai beneficia de asta : viewforum.php?f=70 lucruri pentru care uni colegi ai nostri si-au folosit in mod benevol timpul si banii ( unul nu este nici macar mambru cotizant :shock: ) asa ca ai putea sa platesti si tu acea cotizatie si sa ne faci o oferta buna pentru cei sunt membri acestui club.

Cu stima
Vali
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

david.viorel scrie: 2)Dupa cum am mai spus zilele trecute,primele de asigurare difera in functie dosarul de daune al fiecarui client,astfel ca in urma introducerii unor date despre client se afla primele de asigurare.
5)Ex: Dauna 0,29 ani,rulota MMA 1100 kg= 26,51 Ron/6 luni
0728755790
Presupun ca se refera la daune provocate cu rulota si pe asigurarea rulotei,nu?Dace e asa,in 99,999% din asigurarile facute nu se beneficiaza de nici o despagubire,pt. ca despagubirea se refera doar la situatia cand rulota este parcata(nu si tractata).Ca atare,situatiile cand rulota o ia singura din loc,pe drum,sunt extrem de rare,eu am auzit doar una parca,pana acum,aici pe forum.Astfel se poate estima valoarea politei cu daune 0.Deci cred ca e bine de stiut daca se refera la daune provocate cu rulota,sau cu masina.(Au vreo legatura una cu cealalta?)
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

david.viorel scrie:Pentru membrii cotizanti voi incerca sa discut cu colegii mei pentru a gasi o solutie cat mai convenabila de ambele parti.
Stimate domnule David,
am impresia ca aceasta era fraza cu care trebuia sa incepeti discursul dumneavoastra!

In al doilea rand mai aveti si tupeul sa continuati:
Eu as plati cu mare drag aceea cotizatie,dar din pacate nu am nici un beneficiu momentan in a platii aceea cotizatie lunara
Iertati-mi interventia, insa dumneavoastra nu ati intrat pe acest forum, ca majoritatea membrilor, dintr-o pasiune nespusa pentru rulote, drumetii, etc. Se vede clar ca pasiunea dumneavoastra este una singura: DOAR SA PROFITATI DE NOI!

PS: pe acest forum sint oameni care au firme sau lucreaza la anumite firme si din solidaritate pentru membrii rulotisti ofera servicii si discounturi fara sa faca nici un fel de reclama! Imi pare rau ca moderatorii nu iau nici un fel de masura! Probabil ca sa dat drumul la reclame gratuite pe forum! :!: :?:

A nu se intelege gresit: nu am nimic personal cu domnul David! "Am boala pe moderatori!' :lol: :lol:

Cu stima pentru Vali,
Marius
Ultima oară modificat 31 Ian 2011, 23:30 de către Marius Beldiman, modificat de 2 ori în total.
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Marius iti ofer locul meu la asigurare (eu am platit-o deja pe anul acesta).
David nu cred ca inteles mesajul tau. :)
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Prea multa atentie la acest topic...... asigurare(RCA)
Tel:0744649371;0788649371
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Domnilor colegi...repun o postare pierduta în care susțineam ca am făcut asigurare pe un an la rulota mea cu domnul care a deschis acest topic(JUR CA NU L-AM VAZUT IN VIATA MEA)... și va pot confirma ca a fost cel mai bun preț după piața.....și am consultat câțiva înainte :!: :!:
Adaug....a fost foarte cooperat....prompt ....l-am contactat telefonic....i-am trimis datele pe mail.....am primit răspuns imediat care ma È™i convins.....am primit-o în plic a doua zi acasă :shock: .....repet preÈ› foarte mic 😉
Prima data am vrut sa vad dacă se lauda :mrgreen: ....și ulterior :D am constatat ca avea cu ce....
ARE PRETURI IMBATABILE; pt o rulota pe 12luni ,MMA 1400kg,...29ron :shock:
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Cum s-a inscris, cu ce nume, as vrea sa-l contactez , urmeaza sa fac RCA pentru 2 masini si rulota, la preturile astea i-as trimite datele sa vad ce si cum. :D
Pardon, intre timp am vazut ca topicul exista si se numeste david viorel. :oops:
Mircea Paduraru
Membru forum
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 05 Dec 1974

Mesaj de Mircea Paduraru »

La 29 roni pe 12 luni pretul este foarte foarte mic .
Se poate face asigurare si pe 2012? :)
Noi si 2 "talibani" 9 ani si 12 ani

Tel 0745 669 450
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Aceasta oferta este valabila pt membri forumului nostru.....iar acest preț este făcut cu adaos o% ....oferta făcuta în vederea ajutarii colegilor....a intrat pe acest site din dragoste pt rulote :mrgreen:....
Când sunaÈ›i faceÈ›i specificaÈ›ia ,,am nr de tel de pe CLUBRV,, 😉
Scrie răspuns