Gabi Peterca scrie:Merge tractata si cu Peugeotul de 1,6i. Prima rulota (aprox 900kg goala) am tractat-o cu un Opel obosit cu motor de 1,4 si am facut cateva mii de km. La 306 parca e 1600kg maxima autorizata. La RAR am tras-o cu un Suzuki cu motor de 1,6i si s-a comportata f bine masina.
Eu am Golf 1,6 si MMA care se poate tracta cu el este 1200kg,asta dupa talon(nu vad cum la Peugeot 1,6 MMA tractabila ar fi 1600 :shock: ).Cum bine se stie,oricum recomandat este sa nu tragi cu masina,de ex.1200 kg )daca asta este MMA tractabila)ci 80%. din ea:in cazul meu 960Kg!(asta daca tii si la masina;daca nu...)
Deci ca sa tragi o rulota de 1300 kg(MMA) ar trebui ca masina sa poata tracta 1560 kg,deci nu e chiar comod sa tractezi o "englezoaica" cu tot confortul care are MMa-ul asta,pt.ca-ti trebuie si o masina pe masura.De ex. cu Sharan-ul TDI se poate tracta in conditii bune,dar trebuie alta categorie de permis;deci e mai complicat sa alegi sa duci un confort sporit dupa tine.(trebuia masina adecvata,permis B-E...)
L.E.Am citit demult,pe aici pe forum ca unii citeau in timp ce erau la baie catalogul Falle :D ;poate in acele cazuri se justifica o baie mare englezeasca(care e mai mare in detrimentul altor spatii din rulota).Chiar daca acum trecem prin vremuri "cac...se" :lol: ,daca la nemti le ajung baile mai mici in rulota( si sunt si ei pedanti si comozi),cred ca fac fata si la noi.Oricum off camping fiind,preferam,cred majoritatea sa stam mai mult in natura decat in baie la rulota :mrgreen: .