Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Domnule Iamandi,
asa cum stiti, oricine poate citi ceea ce se scrie pe Forumul ClubRV, dar numai membrii autentificati pot cere sau da informatii pe PM.
Sunt sigur ca Ionel Hociung nu s-a referit la membrii Forumului ClubRV, ci la cetele de "grataragii-manelisti-poluatori" care au impanzit locurile frumoase.
Propunerea lui , este menita sa protejeze locatii "virgine" de eventualii "ignoranti si nesimtiti", care ar putea citi pe forum coordonatele locatiei.
Cred ca este o idee buna si mai ales, nu poti obliga pe cineva sa-ti dezvaluie unele mici secrete.
Dar, poti sa-l rogi pe Gabi pe PM si sunt sigur ca-ti va raspunde cu multa solicitudine ! :D
Domnule Ionel Hociung
Deoarece prima data nu am inteles ca de fapt nu va referati la membrii CLUBrv si de fapt faceati referire la genul de turisti - grataragii / manelisti /poluatori imi cer scuze pentru atitudinea mea !
Acum am inteles pozitia dumneavoastra si consider ca aveti dreptate sa protejati anumite locatii ce n/au fost inca calcate de asa zisii turisti !