Laguna albastra

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Nedelcu Iulian
Membru forum
14

Re: Laguna albastra

Mesaj de Nedelcu Iulian »

Marius Eu am fost acum doua saptamani de la Codlea la Fagaras si drumul este foarte bun :)
Cristinel Acatrinei
Membru CD
17

Mesaj de Cristinel Acatrinei »

Buna ,sunt de ieri aici in Laguna Albastra,super aglomerat,cu multa manea,vreme frumoasa,si bere rece,.......
Cristi si Rodica
BMW X3 + Rimor Sailer 670
0745260105,c_acatrinei@yahoo.com
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

In urma evenimentului desfasurat la Laguna as dori a se comunica preturile practicate pt membrii clubului in acest an. Copiii platesc ? Incepand cu ce varsta ? Danke ! :shock:
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Am fost incintat la intilnire, de felul cum arata ,dar nu s-au mai dat relatii despre o eventuala reducere pt.membrii clubrv.Sa inteleg ca nu s-a facut nici-un demers in aceasta directie cu d-l Ovidiu ?CD-ul ce ne informeaza in aceasta directie ?As fi dorit sa vin si cu familia citeva zile ,deoarece la aintilnire am fost singur.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Pretul este de 25 ron /noapte,indiferent de nr de persoane,pt membrii cotizanti(atentie sa aveti legitimatia ficc).
Accesul la piscina se negociaza separat,functie de cate zile stati in laguna albastra.
Marian Serban
Serban Daniel
Membru forum
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 21 Iul 1975

Mesaj de Serban Daniel »

Laguna Albastra mai este doar o iluzie! Nu exista un sezlong sa nu fie cirpit ,saltelele sunt zdrentuite, grupurile sanitare sunt invechite si insalubre iar personalul este insuficient si format din elevi si studenti prost platiti !
Am ajuns vineri la ora 18 si la receptie am fost obligat sa platesc strandul pentru ziua de vineri chiar daca afara erau nori si am spus ca nu doresc sa fac baie in acea zi ! A doua zi pe la prinz a dat o rafala de ploaie care a facut sa se elibereze strandul . Abia dupa ce am cerut returnarea sumei pentru strand sub pretextul ca eu am platit sa folosesc si topoganele abia s-au indurat sa dea drumul din nou instalatiei de pompare . Coneptia strandului este geniala pacat ca este administrat prost!
ford rimor superbrig 677
Mihai Pop
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 24 Feb 1974

Mesaj de Mihai Pop »

Sunt un nou rulotist si as vrea sa-mi organizez prima iesire cu rulota si familia mea ( 2 adulti si 2 copii ) la Laguna Albastra , in acest week-end . Deoarece vrem sa pasim cu dreptul in viata de rulotisti va rog sa ma ajutati cu ceva detalii : se poate face baie la piscina ? Este aglomerat in aceasta perioada ? Mai sunt colegi acolo in week-endul urmator ? A fost cineva anul acesta ? ..... Sau recomandati alt camping pentru început ? . Multumesc anticipat
Mihai Pop
Rulota Fendt Platin (an fabricatie 2000)+ VW Touareg V6 TDI
Tel : 0727.841.467
Email: popmihaitmga@icloud.com
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Din comentariile de mai sus reiese ca daca va fi caldura mare, o sa fie aglomeratie, se pare ca vin multi cortisti, in special manelisti. In week-end-ul acesta am ales acest camping, cu posibilitate prelungire inca o saptamana. Nu am mai fost aici, se pare ca sunt cateva obiective de vizitat. Ca distanta este la fel, preturi de camping european. Recomand un camping cu dotari pentru prima iesire... daca va face placere, sambata seara voi fi acolo.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »