bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
La poza a doua cu baba se vede pavajul si bordura de la trotuar. Made in Romania. A treia tot din Romania dar nu am "dovezi", sau poate ca nu este din Romania, dar nu ai "dovezi". :lol: Important este sa-ti placa :P
Asta este educativa ..iar in legatura cu acea batranica....prelucrari... Prima in Timisoara nu este,reala...poate da de la o viitura ..dar intalnire.. :). A 2-a nu cred,este interesanta rau si imi aminteste de acea macara...
Doctorul Popescu s-a culcat cu una dintre pacientele lui si se simtea vinovat de multa vreme.
Oricat de mult a incercat sa uite aceasta intamplare, nu reusea. Era mereu coplesit de sentimentul de vina si de tradare a juramantului profesional. Din cand in cand, auzea acea voce calma, din interiorul lui, care-i spunea: - Nu te mai stresa, nu esti primul medic care s-a culcat cu o pacienta si nu vei fi nici ultimul. Si esti burlac. Asa ca asta e…
Dar, invariabil, o alta voce il readucea la realitate: - Popescule, nu uita ca esti medic veterinar…
Bune filmuletele dar cu mici comentarii: prima e verche a mai fost data o data pe forum, la a doua ar trebui spus nu faceti ca ei, la a treia nu am ce comenta iar a patra decat sa o faca praf mai bine ti-ar fi donat-o tie ca sa te poti alatura iesirilor noastre. :lol:
gear=angrenaj, mecanism,...viteza adica in romaneste ceva legat de tehnica. Si daca adaugam top = varf ajungem la perfectiune in domeniu. Lucru care nu se poate spune despre realizatorii emisiunii tv. Englezii si americanii sunt recunoscuti prin naivitatea lor , ca sa ma exprim elegant, asa ca filmuletele ii reprezinta.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Si inaite sa plec la munca vreau sa nu fiti suparati pe mine in cel mai rau caz pe englezi...sau dupa ultimul linc pe porcusori. [youtube]zCQ3a0UD_vs[/youtube] Asta cum il comentati :).