topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
FlorinMircea scrie:intre MHT si Palace - Palace!!! desi si-au piperat putin preturile
Domnu Florin, cred ca ne-am intalnit pe la sfrasitul lui august in Palace cand am primit stikerele cu CLUB RV de la colegu din Iasi. Va amintiti?
am fost acum 2 zile si am cautat acest camping. marturasesc ca nu am avut nici o sansa sa dau de el . am intrebat in dreapta si stanga de acest camping si nimeni nu stia nimic . dupa aproximativ 50 minute m-am lasat pagubas.nu exista nici un indicator . patronul am auzit ca a lucrat in germania ,dar habar nu are sa faca afacerea profitabila.pacat. nu pot sa fac nici o recomandare pentru un camping care pentru mine nu exista.
@gigivezeteu
Pai e undeva ascuns dupa un fel de parculet parasit e intrarea prinro curte... in zona vechiului camping Saturn
banuiesc ca de MHT intrebi pentru ca Palace-ul e pe drumul de intrare in statinue dinspre E 87.
Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
Atunci ca si acum sunt cazat la camping S. Am facut un tur de litoral sa vad si alte campinguri, iar de cel din saturn nu am dat nici decum. Parerea mea este ca camping S este unul din cele mai dotate campinguri de pe litoralul romanesc.
De exemplu:
- plaja proprie mare si curata si unde merg doar cei cazati in camping, deci nu e niciodata inghesuiala;
- posibilitatea de conectare a rulotei la apa;
- liniste in ceea ce priveste interiorul campingului, in timpul saptamanii, deoarece in weekend e galagie de la discotecile invecinate.
Asta am remarcat eu care am fost de doua ori, o data cu rulota si o data la casuta.
Incepand de astazi sunt campat in acest camping , este curat baile foarte curate cam putine locuri pentru rulote pret 65ron pe zi 2 persoane adulte + 1copil de 1 an , curent 7 lei si parcare autoturism 8 lei.