topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
si ziua romaniei...cateva minute nesemnificative.
a fost bine.
lumea s-a simtit bine.
au venit la 6 pentru ca la ora sase au fost invitati,au inghitit tot ce se putea inghite,in primul rand sarmalele,au zambit in sanga,au zambit in dreapta si au plecat... http://www.youtube.com/watch?v=MU0uGj4FRBk
Am fost in trecere pe la toate zilele organizate a diferitelor tari,asa cum sa dansat ,chiuit,fluierat :D aplaudat dar si mancat si baut palinca si afinata ,nu am vazut la nimeni ......se imbulzeau straini sa mai ia odata :P ,bune bucatele traditionale romanesti ......au venit a doua zi sa isi noteze reteta de la zacusca :mrgreen: ....am gresit nu trebuia sa o divulgam maine poimaine zic ca au inventato strabuni lor :lol: :lol: .........Peti glumeste cu nepoatele sau o sti el ceva :mrgreen: dar un lucru e cert daca apuci sa ii cunosti pe acei batrani de care spune Peti si sa stai la povesti si serate cu ei cu siguranta incerci sa nu ratezi nici un rallyu,ca si el imi doresc din toata inima ca la anul sa ma numar printre participanti si daca timpul imi permite o sa ajung si la intrunirea de la nemti in aprilie parca :?: deoarece am invitatie si o pot da tuturor membrilor club rv,cost estimativ 120eur 7 zile.. :idea: poate ne strangem 4 sau 5 macar sa ajungem si acolo,tinem aproape .......va salut pe toti
sa nu incurcam... la nemti este vorba de europa rally.care nu este organizat de ficc.participarea este libera,nu trebuie sa fi mebru undeva,doar sa ai invitatie ce trebuie sa returnezi completat.si club rv a primit invitatii.nu stiu la cine sunt ,invitatiile au fost date de secretaul general al organizatorilor,presedintele a celui mai tare club olandez.
discutam cu dansa ,cand am invitato la ziua romaniei,si spunea un lucru important,nu numarul membrilor este semnificativ int- un club,ci bani ce sunt in spatele membrilor....
Sa sti Peti ca si eu m-am intrebat, oare de ce nu povestiti nimic si nici poze nu puneti, sau poate ati ramas muti de uimire :P . Cat despre ce s-a discutat, cred ca ar fi trebuit un mic topic separat.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"