Minicampinguri pe langa pensiuni si cabane

localizare, facilitati, preturi
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Minicampinguri in incinta unor pensiuni-Simbata

Mesaj de Rusu Mihail »

Pentru cei nepretentiosi ce vor o iesire in natura in zona Simbata de Sus, un loc linistit si la care am revenit, a fost Cabana popas Simbata. Se poate campa atit in exterior cit si in interiorul curtii.
De aici se pot face mini-excursii fiecare cum si cit poate, pe valea Simbetei spre Cabana Simbata. Locul este aproape ca virgin. Virgine nu mai gasim :) Preturi bune la mincare si liniste in general
In curte ar putea campa aprox 10 rulote. Merita vizitat, testat, de cei ce ajung la Manastirea Simbata. Pe drumul forestier, sint inca 3 km pina la locatie. Seri frumoase cu posibile vizite de "urs" :)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Marius Beldiman

Re: Minicampinguri in incinta unor pensiuni

Mesaj de Marius Beldiman »

Pe aici a trecut cineva? Pare interesant!
http://www.vamacucului.ro/galerie.html
am mai gasit ceva:
http://www.bloguldecalatorii.ro/2010/12 ... .html#more
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Da, este la poalele Transului, inainte de Cirtisoara , o locatie f. frumosa, modesta. Am stat in parcarea mare din fata cabanei, deoarece era full sezon...
Nu consc gazdele actuale, dar posibilitati de campare off in prejma exista. Poate un coleg din zona sa vina cu noutati. In vara asta, oricum, vom reveni.
Nu departe e si o pastravarie plus citeva cabane-pensiuni. Pajisti multe pe malul apei. Merita vizitata locatia. Imaginile asupra Fagarasului sint superbe.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Marius Beldiman

Aici a fost cineva? In filmulet se vad ceva rulote campate, insa pe site nu zice nimic de camping.

http://www.youtube.com/watch?v=OIKhUZl1tmc&NR=1
http://www.pensiuneacheilerasnoavei.ro/pensiunea.html
Rusu Mihail
Moderator
20

Re: Minicampinguri pe langa pensiuni si cabane

Mesaj de Rusu Mihail »

Documentindu-ma despre traseul prin Bucovina pe care intentionam a-l face in August 2011, am gasit ceva date si poze despre acest Camping Dragomirna.
A fost cineva, stie cineva ceva despre aceasta locatie ? Pare interesant si am dori a-l vizita. Link : http://turism-center.ro/2011/05/camping-dragomirna/

Imagine

Imagine

Imagine

Manastirea Dragomirna - http://www.manastiri-bucovina.go.ro/dragomirna.htm

Imagine

.
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

In seara asta suntem la Voronet, maine mergem in zona Putna - Dragomirna, spre seara vom pune informatii.
Noi lasam rulotele aici la Voronet si ne intoarcem.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Ce mi s-a parut interesant, daca tot sinteti in zona, ar fi Hotelul Dagida situat pe drumul lateral din dreptul Mănăstirii Suceviţa la doi kilometri de aceasta.
Cred ca arata bine nu numai din poze. Undeva linga terenul de sport se vede un loc care cred ca ar merge si de parcare rulote. Poate luati ceva informatii... :)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

.
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Am fost la Dragomirna anul trecut.Eu am stat la casute pentru ca anul trecut nu aveam rulota.Desi este acreditat de ACSI asa cum se vede pe usa de la receptia restaurant a campingului
Imagine
de campat, cu rulota, se poate campa in parcare pentru ca este loc mai mult. Imagine
Imagine
Grupul sanitar care cuprinde dusuri cu apa calda unde se intra pe baza de cheie,cabine wc si ghiuvete curate. Aceasta este cladirea grupului sanitar.
Imagine
Locuri pentru cort
Imagine
Foisor pe lac.Era incuiata intrarea cand am fost eu.
Imagine
Casute si spatiu pentru corturi
Imagine
Imagine
Cand am fost ,anul trecut, era drumul prabusit si accesul se facea cam greu printr-o vale ingusta fara asfalt. Poate s-a refacut podul. Patronul si sotia sunt moldoveni primitori si deschisi la suflet.Manastirea este vizavis de camping si este foarte frumoasa cu o parcare imensa. Va doresc calatorie placuta .
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Am fost in perioada 12-15 august 2011 la OCNA SIBULUI. Din timp am prospect "piata" pe internet si aflat ca nu prea este de campat in niciunul din cele trei campinguri ale statiunii, lucru pe care pot sa-l confirm dupa aceasta vizita.
In schimb, am vorbit din timp la telefon si am facut o rezervare la PENSIUNEA IULIA, care se afla lipita de gardul ce margineste lacurile naturale. Am gasit o gazda foarte amabila si dornica de "lume linistita". Pensiunea beneficiaza de o curte imensa si de 2Ha inca neamenajate, dar care vor fi teren de campare pentru la anu'. 30ron a fost tariful pentru rulota si masina (persoane incluse) si 7ron energie. Toaleta este curata si se afla in incinta pensiunii. Dus doar cu apa rece afara, dar care este benefic dupa cura de bai si arsita din timpul zilei. Eu am folosit doar cabina din rulota. In curte se afla o terasa acoperita cu 10 mese de 10 persoane fiecare, la dispozitia celor cazati cu cortul, cu rulota, sau in pensiune. Un teren de volei cu baza din nisip si o piscina din plastic, au facut deliciul celor mici ( si nu numai).
Statiunea este total renovata, baza de tratament are un nou look iar lacurile naturale, acum sunt imprejmuite, au alei de promenada luminate, au pontoane din lemn cu scari pentru intrare in apa, toate noi si in perfecta stare. Fiecare lac are o pancarta cu proprietatile fizice si chimice. La intrarese percepe o taxa de 12ron/persoana/zi, cu dreptul de a iesi din perimetru doar o data :?: , lucru ce a nemultumit pe multi turisti si care probabil ca se va schimba. Curatenia este litera de lege. Dupa doua zile supra aglomerate, nu am vazut nici macar un chistoc pe jos. In jurul cosurilor de gunoi mai erau mici resturi, chiar neinsemnate.
Statiunea de si beneficiaza de doua parcari enorme a fust sufocata de lume, dar multitudinea si varietatea lacurilor, au facut fata perfect situatiei, fara a avea efectul de disconfort datorat aglomeratiei. Singurul lucru ce a deranjat (cel putin pe mine) a fost RADIO ZU amplificat la statia de radioficare a complexului. Peisajul din zona lacurilor este virgin, natura nefiind agresata cu tot felul de "tarabe". Aleile de promenada (pavate cu dale de lemn sau prefabricate) nu fac nota discordanta cu natura.
Concluzie...cineva a denumti statiunea ca fiind "litoralul Ardealului" si probabil ca nu a gresit, chiar daca comparatia este putin exagerata. Recomand celor interesati sa campeze la aceasta pensiune, singura care este lipita de perimetrul lacurilor naturale. De la anu' va avea intrarea propie in teritoriu (sigur contracost)
Am vorbit cu patronii (tata si fiu) si asteapta sa fie contactati de cineva de la CLUBRV pentru perfectarea unei colaborari. Eu am propus, ei au fost deschisi, dar eu sunt doar un simplu membru al acestui club. Daca staful doreste sa contacteze conducerea acestei locatii, stau la dispozitie cu detaliile discutiei avuta cu cei doi patroni.
Imagine
Imagine
Imagine

Am facut cateva poze, dar cu redimensionarea nu ramane nimic din ele, asa ca atasez doar doua.
Fişierul ataşat Ocna Sibiului 15-08-2011041.JPG nu mai este disponibil
Ocna Sibiului 15-08-20110071.JPG
Ocna Sibiului 15-08-20110071.JPG (97 KiB) Vizualizat de 4729 ori
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

O surpriza placuta am avut sambata trecuta la Toplita. Fiind dusi cu treaba in zona (continuarea sezonului de schii) ne-am cazat la iesirea din Toplita spre Reghin, la motel-restaurant "Caprioara". Dupa ce sefa de acolo, d-na Geta (0740/061225) ne-a facut oferta pentru cazare si masa ne-am dat seama ca este destul de avantajos. Contra sumei de 120 roni/zi am beneficiat de cazare sambata seara, cina (3 persoane) seara, cu un meniu normal dar bine pregatit (o ciorba, gratar carne porc cu cartofi prajiti, muraturi si desert clatite cu dulceata de afine) iar a doua zi dimineata am beneficiat de un mic dejun extra copios (ceai sau lapte, unt, dulceata (trei sortimente), zacusca, omleta cu sunca si legume, cafea si un platou cu branza de bivolita, sunca de casa cu ceapa rosie si cateva felii din salamul casei (f.gustos). Bineinteles ca nu s-a putut manca tot ce ne-au servit (ca nu mai vedeam partia, ci patul) dar mi-a placut grija patroanei de a-si rasfata clientii. Din discutiile purtate cu d-na Geta a reiesit ca poate oferi spatiu de campare pentru rulote, mai ales in tranzit, asigurand acces la toaleta, baie, curent electric. Am postat mai sus numarul de telefon al d-nei Geta (SC Wilgetop SRL, str.Stejarului nr.74) cu speranta ca acei colegi care tranziteaza zona si au nevoie de odihna sa poata apela la serviciile dumneaei. Noua personal ne-a placut locatia dar mai ales grija deosebite fata de clienti. Toata consideratia.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Marius Beldiman

Dan Ciupuliga
Membru forum
12
Oras: ARAD
Data nasterii: 08 Feb 1964

Mesaj de Dan Ciupuliga »

Eu si cu sotia mea, imediat dupa craciun am considerat ca este mai bine sa facem o mica excursie prin tara si ne-am propus sa vizitam Sapanta (Cimitirul vesel ) si pe urma sa petrecem cateva zile la Arieseni. Am ajuns in Sapanta, am campat in Chempingul Poieni si am stat doua nopti . Pentru campare si energie electrica am platit 35 lei pe zi.
Revin cu poze.
Dan Ciupuliga
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
Scrie răspuns