FlorinMircea scrie:La armenistis camping nu gasesc tarifele acutale.
Kouyoni Camping Bungalows chiar imi place dar totusi tarifele sunt maricele:-? ( masina rulota curent si 3 persoane ies la apoape 40 euro pe zi) dar oricum arata super
Ilisie Sanda, imi poti spune te rog care sunt tarifele actuale in capingul in care te afli :)
Va multumesc tuturor
Daca mai cunoaste cineva este rugat sa ne impartaseasca si noua propria experienta,
sigur sunt multi care cunosc si multi care doresc sa cunoasca si sa se aventureze :D
salut
azi am ajuns din Croatia
ai aici link-ul campingului unde am fost
http://www.campingrovinjvrsar.com/Campg ... to_Gallery
eu am fost placut impresionata de conditii, recunosc ca am fost prima data intr-un camping si prima data cu rulota
si daca tot am zis ca merg intr-o tara civilizata mi-am amplasat rulota chiar langa WC si a fost ok, nu am simtit nici macar un vag miros de WC
pe mine m-a costat camparea pt. 10 nopti 267 EUR, am prins o oferta Family Package, dar in perioada care mergi tu nu cred ca mai prinzi, ai pe site tarifele pe perioade.
locul de campare masoara 100mp, mai trebuia sa platesc o taxa turistica de 1 EUR/zi/persoana dar am avut card ACSI si reducerea care o avem cu cardul a compensa taxa turistica
in camping gasesti cam tot ce vrei: pitzerie, restaurant, un mic supermarket etc
traseul urmat a fost Oradea, Budapesta (nu pe M3 ce pe vechiul drum) intrat pe M5 in apropiere de Budapesta, M0 si M7 care m-a dus pana in vama croata, de acolo mai departe pe autostrada pana la Rijeka (asta ii la 100km de camping) de la Rijeka pana la Rovinj drumul este foarte bun (campingul este situat la 3km nord de Rovinj)
daca mai doresti alte detalii iti stau la dispozitie
oricum am sa fac un topic la rubrica impresii calatorii in strainatate
pa