Decalogul Bunului Rulotist

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Re: Decalogul Bunului Rulotist

Mesaj de Doru Stoicescu »

Serpescu Gheorghe scrie:Si dupa ce stabilim regulile, le votam sau cum facem?
Cred ca trebuie contactat si un jurist sau ceva de genulasta( avocat).
Dragul meu Gheorghe, normele Uniunii Europene, spun clar :
- fiecare organizatie de oameni, ca este societate comerciala, fundatie, asociatie etc. isi elaboreaza propriul regulament de functionare ( normal conform anumitor reguli).
Care-i problema cu avocatul ? Doar avem una, cu STATUTUL 2010.
Eu in fiecare zi ma inchin si multumesc celui de sus ca si neamul asta romanesc, este considerat in Europa.
Doamne ajuta !
P.S. Eu totusi cam... sunt ateu.
Totusi nu-mi pot renega strabunicii, bunicii, parintii...
Botezuri, nunti, inmormatari, parastasuri...
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Observ ca ne preocupa mai mult regulile decat iesirile
BUNUL RULOTIST este cel care iese cu rulota,camperul sau cortul in natura
Mergeti la iarba verde si puneti in practica "regulile" :D Daca rulotiti virtual nu face bine la "lingurica" :D
Parca si vad la intrarea in" camping " politistul (cu chitantier si butelie de gaz paralizant ),avocatul (in roba ),medicul pregatit ptr. operatie si un popa ptr. orice eventualitate(cu pirostri,tamaie si 3-4 sicrie ) :shock:
Bai fratilor ,mergem sa ne distram, nu sa ne batem sau actiona in judecata ,doamne.... :(
Dorule ,pe aia de la Uniunea Europeana ii doare-n ...bascheti de noi 😢
O sa simtiti la UMAG privirile lor trufase si pline de dispret (fata de romani ,nu de voi )
Este greu sa reparati imaginea terfelita de toti distrusii care au talharit si omorat prin vest (instinctul de conservare le blocheaza mentalul in actiunea lor de a infiripa prietenii )
Eu va doresc succes :P
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Acuma chiar ca nu mai inteleg nimic, peste o saptamana plec in concediu si nu o sa am un set de reguli la mine :roll: .
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Eu zic sa va relaxati cu totii si incercati sa iesiti cat mai mult, Cristi N. zice bine. :mrgreen:

Va rog sa ma credeti ca ajuta...... ascult si eu de sfatul unui vechi prieten, care nu mai e pe forum si incerc sa ies cat mai des, ulterior dandu-mi seama, cata dreptate are...... 😉
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Mortii cu mortii, vii cu viii !
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

nu suntem la fel...degeaba avem cu totii rulota...
de aceea e bine daca oamenii ies cu grupul pe care le tolereaza.
manelistii cu manelistii
uratii cu uritii
desteptii cu desteptii
frumosii cu frumosii
prosti cu cine apuca...
si atucia auzi comentariile !
-am tras un chef pana dimineata,ne-am distrat de minune...
-au tras un chef pina dimineata,am crezut ca nebunesc de galagia lor ...
distractie placuta tuturor !
nu exista reguli...regulile se invata - cei sapte ani de acasa - daca bine stiu asa se zice...
cautati si cititi povestea scrisa de lafontaine - barza si vulpea...
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Regula nr.1, si singura, la acest aspect se refera.
Trebuie sa stii sa-ti alegi grupul cu care iesi dupa mai multe criterii.
Dar criteriile le verifici iesind.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

totusi si acest forum te ajuta mult,sa-ti gasesti oameni cu care te poti simti bine la o iesire.
dar totdeauna 3-4 familii se pot adapta mai bine decat 20 .
cand nu ai timp sa stai cu toata lumea parca este deranjator...
tel. 0722 509492
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Cred ca o regula a unui bun rulotist de bun simt este si aceea de a oferi informatii, nu numai de a lua de pe forumuri. Cunosc persoane posesoare de rulota care ies o luna pe an in concediu, si atarna pe forum zi de zi, sporadic isi dau cu parerea, dar niciodata nu dau o informatie despre rulotism.( de altfel nici n-ar putea). Mai sunt colegi care doar ei stiu cand si cu cine ies, posteaza doar la vanzari sau la cafenea, niciodata la tehnic, impresii, foto, etc. Sigur ca avem si alti colegi care sunt inscrisi din interes, ii stiu si ii stiti,si tot de bun simt ar fi sa faca ceva pentru rulotisti (sper sa aiba idei, daca nu astept PM 😉 ) Alta regula ar fi aceea de solidaritate, si nu de egoismul care din pacate predomina. Am avut ocazia sa vedem acest lucru cu ocazia "umanitarei", no comment! Unii spun ca vor sa faca ceva, se ofera, dar fie nu stiu , nu pot, sau merg pe ideea ca este bine sa fii in frunte chiar daca nu faci nimic. Paguboasa gandire si vedeti cum stau lucrurile. Aici as vrea sa spun ca tot de bun rulotist tine sa te oferi cand esti sigur ca vrei, sau poti, altfel incurci rau, si de bun simt este sa te dai la o parte, lasa pe cine stie, poate, si neaparat vrea. Pentru ca aici este o comunitate fara venituri considerabile, tot de bun rulotist tine sa se faca benevol cate ceva dupa posibilitati, si daca vorbim de cele intelectuale ar fi cazul sa fie lasati sa o faca. In momentul de fata , parerea mea, perspectiva este indepartata, pentru ca perceptia de a face este mai mica decat cea de a fi... :!:
Ultima oară modificat 08 Iun 2010, 11:07 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

vorba multa - saracie... sau cum este aceasta zicala?

(forumul rulotistilor amarati... :D - idee buna,)
tel. 0722 509492
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Asa este Peti," forumul rulotistilor amarati", dar functional... 😉 Ca sa fie mai bogat ai putea posta si aici informatiile pe care le pui pe forumul tau, cu atat mai mult ar trebui si pentru ca esti moderator, sau moderatorul doar cenzureaza ,nu zic sterge? ! Ar fi trist sa confirmi! :D
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Pai..daca este forum !!!....adica cum "vorba multa...." :? ... "amarati" dar cu bun simt !!! 😉...foarte buna ideea (tine-o ptr. tine)
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Scrie răspuns