concediu 20 iunie- 15 iulie vizita Austria

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Nae George
Membru forum
14
Oras: Berceni ,Ilfov
Data nasterii: 06 Ian 1976

Re: concediu 20 iunie- 15 iulie vizita Austria

Mesaj de Nae George »

...era vorba de acelas concediu(AUSTRIA).....mai putine zile,12 mai exact.....combustibil MOTORINA...doua persoane+copil 5 ani
rmg_land@yahoo.com

RENAULT MEGANE 105 CP+ ADRIA 460
tel:0722.296.851 (telecom)
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Pentru ca 12 de zile pot reprezenta un concediu mai scurt, eu am sa-ti dau cateva sfaturi pentru a avea cheltuieli minime si a te simti suficient de bine:
Austria este o tara superba, eu de cand intru si pana ies am senzatia ca m-am plimbat printr-un parc.
Nu cumpara motorina de pe autostrazi, aceasta este mai ieftina pe DN-uri;
Nu cumpara vinieta, mergi numai pe DN-uri. Mergand pe autostrada nu vezi nimic interesant si doar esti in concediu, nu te grabesti.
Cumpara alimente si bauturi numai din supermarketuri (Billa, Hofer, Spar, Metro, etc.) ai sa ai o surpriza placuta - preturi de multe ori mai mici ca la noi.
Evita in general mancatul la terase. Este mai scump, normal.
Cele mai ieftine magazine de imbracaminte sunt magazinele KIK. Acolo spre exemplu daca te nimeresti in perioada potrivita, poti gasi blugi si cu 1-2 euro.
Preturile in campinguri in formula (rulota + masina - 2 ad. + 1 copil mic) vor fi de cca. 15 - 20 euro/zi.
Atentie la parcarea masinii in orase - ar fi bine sa intri pe un site at. pentru informare. Incearca sa folosesti mai mult parcarile magazinelor mari - sunt gratis pentru o durata
de cateva ore, iar unele dispun si de wireless gratuit.
Verifica hartile gps, sa fie actualizate in special POI-urile pentru Austria. Vei avea nevoie nu numai pentru rutare, acolo vei gasi o multime de obiective turistice
apropiate zonei in care te afli.
Am sa-ti propun si un traseu:
Viena (camping sud, camping vest) - Bruk an der Mur (camping Raddorfl Gasthof) - St. Michael in Obersteiermark - Rottenmann - Bad Aussee (camping an der Traun - Staudnwirt) -
St Gilgen (camping Abersee, camping Wolfganblik, camping Primusbauer) - Salzburg - Innsbruck (camping la periferie - localitatea Vols - pretul aici se poate negocia).
Intoarcerea se poate face prin sudul Austriei: Bramberg am Wildkogel - Mittersill - Vilach - Klagenfurt - ...
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Pentru 12 zile este mult, insa se poate merge doar pana la Salzburg.
Pretul pentru o astfel de excursie in conditiile mentionate ar trebui sa fie pentru 12 zile in jur de 6-800 euro.
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Sfaturi bine venite, ptr. noi toti, Multumim!

Si noi ne dorim o astfel de vacanta in Austria, de cativa ani cand am tot fost doar in trecere spre Olanda. Si eu am simtit, exact asa cum spune si Nelu, ca parca toata tarisoara aia ar fi ca un parc imens printre munti, iar lacurile acelea din Alpi sunt parca din povesti..... :D
Fişiere ataşate
DSC_0343.jpg
DSC_0343.jpg (60.92 KiB) Vizualizat de 1646 ori
DSC_0348.jpg
DSC_0348.jpg (69.99 KiB) Vizualizat de 1647 ori
DSC_0350.jpg
DSC_0350.jpg (97.21 KiB) Vizualizat de 1647 ori
DSC_0351.jpg
DSC_0351.jpg (55.59 KiB) Vizualizat de 1645 ori
DSC_0354.jpg
DSC_0354.jpg (53.79 KiB) Vizualizat de 1645 ori
DSC_0358.jpg
DSC_0358.jpg (67.49 KiB) Vizualizat de 1644 ori
DSC_0365.jpg
DSC_0365.jpg (98.35 KiB) Vizualizat de 1646 ori
DSC_0372.jpg
DSC_0372.jpg (56.04 KiB) Vizualizat de 1645 ori
Nae George
Membru forum
14

Mesaj de Nae George »

-va multumesc mult d-le Nelu,informatiile au fost suficiente.......acum stim cam ce buget ne trebue petru un concediu afara
.....cred ca toti care au fost plecati ar putea sa ne informeze cam ce cheltuieli au fost si pe ce perioada .....ne ajuta foarte mult :idea:
...mai ales incepatorii 😢
rmg_land@yahoo.com

Nae George
Membru forum
14

Mesaj de Nae George »

...cand spun cheltueli ma refer la :cazare,mancare,combustibil si taxe.
rmg_land@yahoo.com

Încuiat