Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
O astfel de rulota -ERIBA m-a fascinat asta vara in camping s.Era din 2007,proprietari fiind niste nemti ambii in virsta 76 si respectiv 68 ani.Era tractata de un Golf.Mi-a placut,am admirat-o in interior si am cerut detalii :an,pret .Am aflat ca sunt fabricate de o componenta a firmei Mercedes,sunt din aluminiu.Mi-am exprimat dorinta de a avea una ,mi-a dat carte de vizita a locatiei de unde a luat-o . A dat pe ea in acel an in jur de 17,18mii E.Am intrat pe site-ul firmei de vinzari ,unde aveau mai multe modele mai lungi sau mai scurte,exterior la fel ,interior diferit in functie de dotari si nr.persoane .Pretul .....accesibil mai greu din partea mea si a mai multora cred...Am mai vazut una ,dar mai putin intretinuta pe drumul de Miercurea Ciuc-Brasov,in curte unui fost C.A.P ,cred .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Se pare ca atunci cand am cumparat-o nu aveam idee de posibila ei valoare, desi Radu prin intermediul caruia am ajuns sa o cumpar, mi-a spus ca este o marca renumita de RV si ca oricum pretul ei de vanzare este mult sub adevarata valoare. Multumesc tuturor pentru aprecieri si va asigur ca nu va ramane stationara, sa ne vedem sanatosi !
Tizule si daca nu ar avea cort ( are doar un umbrar ) cumparam unul pentru placerea prietenilor :lol: doar a devenit un obicei si poate ca ar trebui sa facem la urmatoarea intalnire poze cu montatul cortului si deschidem un topic dedicat acestei operatiuni :twisted: asta ca sa venim in ajutorul celor care nu au mai intins un cort la rulota pana acum.