Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ha , ha ....ati vazut ce inseamna un club? Si nu unul oarecare.... Cum suna imnul ClubRV ? ,,Fie vreme buna.....'' etc. Acum daca suntem 2x4x4 este si mai bine !!! Toate bune, Bogdan D.
Daca nu apare nimic neprevazut,vineri 1 Decembrie , spre pranz va sosi din Galati si fam. Bogdan. As dori daca se poate sa-mi indicati unde este "Pensiunea Rusu".
Propun ca plecarea sa se faca JOI dupa amiaza (stabilim ora de comun acord) in coloana!
Ma gandesc sa ne adunam pe DN1 dupa pasarela de la Otopeni undeva pe partea dreapta unde este loc suficient pt toti cei care doresc sa mergem in coloana.
Si eu ma gandeam la fel,ca sa putem prinde vineri si sambata zile pline.Ora 17 e ok.(e o banda de urgenta dupa pasarela de la Otopeni si un inceput de padurice)
Raspunsul cred ca l-a dat Condorugalben!!!! :D :D Nu este nimeni obligat sa plece de joi dupa amiaza... Eu doar am propus si iata ca sunt doritori, deja