Discutiile despre antene satelit au fost mutate aici :
mesaj de lupu ciprian :
am luat varianta cu ventuza care are o parabol amai mica adica de 40 cm se vede bine pe focus sat pe digi se vede dar f greu gasesti, iar daca sunt nori sau e urat afara seprea se vede dar daca ai o parabola mai mare nu ai probleme.Ciprian Si Irina tel 0722 227 048, sau 0752 227 048
Hobby Luxus 530 + Mercedes C220 sau Opel Frontera
lupucipriann@yahoo.com
lupu ciprian
Locaţie: Bucuresti
Mesaj privatE-mail lupu ciprianSite webMSNM/WLMYIM Sus
--------------------------------------------------------------------------------
Modifică mesajŞterge mesajRaportează acest mesajAvertizează utilizatorInformaţieRăspuns cu citat Re: Diverse accesorii TV-Satelit Antene, Receivre, adaptoare
de Viorel Grosu » 27 Sep 2011 00:02
Sa inteleg ca cea mica de 40 vede perfect numai la Focus Sat? Ai probat-o in mai multe locatii?Ma intereseaza pentru ca eu am deja o antena de 40 cm si nu ma hotarasc la cine sa fac abonament pentru ca nu stiu cu cine este compatibila.Volkswagen Passat variant +Abi Award Daystar
Ai rulota!?- Iti faci prieteni, sa nu fi singur cand te bucuri de natura.
Tel. 0744340415
Viorel Grosu
Membru asociat
Locaţie: Cernavoda - Constanta
Mesaj privatE-mail Viorel GrosuYIM Sus
--------------------------------------------------------------------------------
Modifică mesajŞterge mesajRaportează acest mesajAvertizează utilizatorInformaţieRăspuns cu citat Re: Diverse accesorii TV-Satelit Antene, Receivre, adaptoare
de lupu ciprian » 27 Sep 2011 00:23
v-am scris pm pt ca nu mi permit sa fac afirmatii in topicul omului.....Ciprian Si Irina tel 0722 227 048, sau 0752 227 048
lupucipriann@yahoo.com
lupu ciprian
de Vasiliu Ion » 27 Sep 2011 21:02
Intrebare?? Am unReceivre de la Rom telecom,nou,a fost cumparat cand am avut abonament la ei,acum ce pot sa fac cu el?? multumesc.Om vesel :)
Vasiliu Ion
Locaţie: Ploiesti
Mesaj privatE-mail Vasiliu IonYIM Sus
de Bratulescu Ionut » 27 Sep 2011 21:09
Mai nimic !....am si ioo unul de la un coleg rulotist si nici macar nu pot folosi cartela, tot de la Romtelecom (Dolce) acestea fiind inseriate cu aparatul !...Cu alte cuvinte fiecare aparat cu cartela lui Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Bratulescu Ionut
Membru asociat
Locaţie: ploiesti prahova
Mesaj privatE-mail Bratulescu Ionut Sus
de FlorinMircea » 27 Sep 2011 21:53
absolut nimic... aveti nevoie de abonament valabil sau de receiver care prinde programele libere (fara abonament).Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
FlorinMircea
Locaţie: Cluj-Napoca
Mesaj privatE-mail FlorinMircea Sus
de lupu ciprian » 27 Sep 2011 22:21
daca Mircea -mi permite sa comentez aici am sa o fac- daca nu am sa cer sa se mute ce scriu, intr-un topic dedicat unor astfel de discutii .
CARTELELE EMISE DE DIFERITI PROVIDERI DE TV sat sunt pereche cu o cartela - cu cip electronic de identificare repet ele sunt pereche , receiverul cu respectiva cartela de care vorbim care este ca un card bancar sau un sim de tel gsm. cu tot cu plasticul de 10x8 cm aprox.
ca sa inteleaga tot omul ,cum zicea Nae cxare are 8 clase ))) . .... , nu este ca la tel mobil gsm , scoti sim ul si il introduci in orice terminal gsm , adica tel mobil si prinde retea si va functiona.
Daca receiverul si respectiv cartela nu sunt " pereche " nu vor functiona impreuna.
Personal am acasa 2 receivere digi tv . locuiesc in CErnica, , IF , si nu am cablu tv , si cele 2 cartele din ele nu functioneaza daca le schimbi intre ele si nu respecti receiverele respective cu care au fost imperecheate cand ti au fost livrate de provider ( furnizor de tv cablu pe romaneste ) .
Totusi am vazut pe net ca unii le sparg le " hacuiesc " ca si pe telefoanele luate la abonament imperecheate cu o anume retea de telefonie mobila , nu postez aici sa incurajez hackereala sau alte metode neortodoxe ...
hackereala sau crackereala- argouri sau jargoane folosite pe internet ca termeni de "spargere " decodare de soft , a unor restrictii , coduri , algoritme , codari - hacker are sens peiorativ iar cracker are sens nu neaparat peiorativ , cat de eliberare sau spargere spre a fi gratis ceva , nerestrictionat - cum ar fi un joc sau un soft monopolizat/e. spre binele tuturor si neinteresat din pct de vedere financiar.Ciprian Si Irina tel 0722 227 048, sau 0752 227 048
lupucipriann@yahoo.com
lupu ciprian
de FlorinMircea » 28 Sep 2011 15:53
Cum sa nu-ti permit? Bineinteles, orice comentariu este bine primit.
Am invatat si eu o chestie noua, stiam doar de acele antene pirat care prind programele libere de pe diversi sateliti... insa programele sunt cele mai slab cotate, cele cunoscute fiind codate.
Pun pariu ca cel care a descoperit hack-uirea asta cu cartelele a fost roman ))Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
FlorinMircea
Locaţie: Cluj-Napoca
Mesaj privatE-mail FlorinMircea Sus
de enache-vasile » 28 Sep 2011 18:50
Salut FlorinMircea !
Eu am un receiver Focussat cu cartela in el pe care mi l-a oferit un prieten.
Banuiesc ca, cartela nu este activata.
Spune-mi si mie de ce am nevoie ca sa pun in functiune sistemul, si te rog sa ma si ajuti in acest sens.
Da-mi un e-mail,sa luam legatura.
Multumesc mult
V. EnacheVW Golf 3 + Roller R4
enache_vasile@live.comenache-vasile
Locaţie: Craiova
Mesaj privatE-mail enache-vasile