antena satelit portabila

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Re: antena satelit portabila

Mesaj de Florin Tutunaru »

Bun calculatorul, achizitionat deja satfinderul, a ramas antena focus sat( :D ) si furatul tv 37cm din bucatarie si am sa fac proba.Cu timpul asta desi sunt in concediu nu pot decat sa sterg una alta prin rulota(deja am demontat frigiderul si dat peste cap) in asteptarea vremii bune. Astept o iesire la peste (Frunzaru sau Babiciu Olt pt. cunoscatori) cat de curand, apoi munte si mare prin iulie -august.
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Cristian Neaga
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Ian 1960

Mesaj de Cristian Neaga »

functioneaza perfect si in tara si afara cu recever Focus Sat.
Cristi & Adriana Neaga
VW T4 Multivan
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Ce parere aveti despre aceste doua antene satelit?
Merita sa ma incurc, sau nu?
Multumesc.
Fişiere ataşate
satelit 1.doc
(91 KiB) Descărcat de 223 ori
satelit 2.doc
(58 KiB) Descărcat de 154 ori
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Gabi Serban
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Serban »

Nu te incurca.
NU o sa prinzi nimic cu ele.
DUSTER 4X4 1,5DCI + RULOTA HOME-CAR 35 RACER
tel:0744.764.080, mail: serbangabi@hotmail.com
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Eu chiar nu inteleg de ce se poarta atitea discutii , daca Focus prinde perfect si este la un pret rezonabil , pe mine m-a costat 4 mil tot chitul si 7 luni free , de ce mai cautam noi alte antene mai scumpe si neverificate? Dupa mine pt noi Focus si Digi sunt perfecte raportind calitatea si pretul cu plusul pentru Focus care nu cere abonament permanent ,il poti activa cu o cartele de 1 luna de cite ori pleci in voiaj.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Si eu folosesc tot Focus Sat si cu cartela prepay.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Si eu tot Focus , dar acum as alege un lighean mai mare ca vorba lui Dan Iliescu ,,cand e mare il arunci in iarba si merge ,,
Eu la Bran m-am cacait un pic (pana a venit Dan si a reglat-o imediat) iar colegul de langa mine fara nici un reglaj a pus-o la ochi si a mers (dar era mult mai mare ligheanu .Cica cu cat e mai mare cu atat e mai buna zice lumea :mrgreen:
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Am inteles.
Ma tenta prima varianta, deoarece mi s-a parut compacta dat fiind faptul ca se impacheteaza in valiza.
In plus de asta, sistemul de prindere fiind si cu ventuza, nu mai necesita trepied.
Raman la varianta Focus Sat.
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Referitor la ce scrie domnul Gigi nu este din cauza ligheanului ligheanul si cel mai mic prinde Focus dar principalul este reglarea suportului la cumpana dupa care satelitul intra in secunda 2.
daca suportul este reglat si in fata nu ai obstacole pt receptionarea Focus este foarte foarte simplu si rapid in max 2 min ai prins receptia.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Am avut inainte abonament la AKTA,dar fiind preluati de Romtelecom,am renuntat la ei .Plateam 25 lei pe luna pachet 50 programe, si am luat cind eram la Slanic Moldova,o antena completa ,la 130ron,pachet gratuit pina in 28 dec ,150 programe.In felul acesta folosesc de la anul viitor cartele reincarcabile .La AKTA NU PUTEAM ANULA PERIOADA CIND NU O FOLOSEAM (IARNA).Acum am focusat. 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Panait Valentin
Membru asociat
15
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Discutiile despre antene satelit au fost mutate aici :

mesaj de lupu ciprian :
am luat varianta cu ventuza care are o parabol amai mica adica de 40 cm se vede bine pe focus sat pe digi se vede dar f greu gasesti, iar daca sunt nori sau e urat afara seprea se vede dar daca ai o parabola mai mare nu ai probleme.Ciprian Si Irina tel 0722 227 048, sau 0752 227 048
Hobby Luxus 530 + Mercedes C220 sau Opel Frontera
lupucipriann@yahoo.com
lupu ciprian

Locaţie: Bucuresti
Mesaj privatE-mail lupu ciprianSite webMSNM/WLMYIM Sus
--------------------------------------------------------------------------------

Modifică mesajŞterge mesajRaportează acest mesajAvertizează utilizatorInformaţieRăspuns cu citat Re: Diverse accesorii TV-Satelit Antene, Receivre, adaptoare
de Viorel Grosu » 27 Sep 2011 00:02

Sa inteleg ca cea mica de 40 vede perfect numai la Focus Sat? Ai probat-o in mai multe locatii?Ma intereseaza pentru ca eu am deja o antena de 40 cm si nu ma hotarasc la cine sa fac abonament pentru ca nu stiu cu cine este compatibila.Volkswagen Passat variant +Abi Award Daystar

Ai rulota!?- Iti faci prieteni, sa nu fi singur cand te bucuri de natura.

Tel. 0744340415
Viorel Grosu
Membru asociat

Locaţie: Cernavoda - Constanta
Mesaj privatE-mail Viorel GrosuYIM Sus
--------------------------------------------------------------------------------

Modifică mesajŞterge mesajRaportează acest mesajAvertizează utilizatorInformaţieRăspuns cu citat Re: Diverse accesorii TV-Satelit Antene, Receivre, adaptoare
de lupu ciprian » 27 Sep 2011 00:23

v-am scris pm pt ca nu mi permit sa fac afirmatii in topicul omului.....Ciprian Si Irina tel 0722 227 048, sau 0752 227 048
lupucipriann@yahoo.com
lupu ciprian

de Vasiliu Ion » 27 Sep 2011 21:02

Intrebare?? Am unReceivre de la Rom telecom,nou,a fost cumparat cand am avut abonament la ei,acum ce pot sa fac cu el?? multumesc.Om vesel :)
Vasiliu Ion

Locaţie: Ploiesti
Mesaj privatE-mail Vasiliu IonYIM Sus

de Bratulescu Ionut » 27 Sep 2011 21:09

Mai nimic !....am si ioo unul de la un coleg rulotist si nici macar nu pot folosi cartela, tot de la Romtelecom (Dolce) acestea fiind inseriate cu aparatul !...Cu alte cuvinte fiecare aparat cu cartela lui Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Bratulescu Ionut
Membru asociat

Locaţie: ploiesti prahova
Mesaj privatE-mail Bratulescu Ionut Sus

de FlorinMircea » 27 Sep 2011 21:53

absolut nimic... aveti nevoie de abonament valabil sau de receiver care prinde programele libere (fara abonament).Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
FlorinMircea

Locaţie: Cluj-Napoca
Mesaj privatE-mail FlorinMircea Sus

de lupu ciprian » 27 Sep 2011 22:21

daca Mircea -mi permite sa comentez aici am sa o fac- daca nu am sa cer sa se mute ce scriu, intr-un topic dedicat unor astfel de discutii .

CARTELELE EMISE DE DIFERITI PROVIDERI DE TV sat sunt pereche cu o cartela - cu cip electronic de identificare repet ele sunt pereche , receiverul cu respectiva cartela de care vorbim care este ca un card bancar sau un sim de tel gsm. cu tot cu plasticul de 10x8 cm aprox.

ca sa inteleaga tot omul ,cum zicea Nae cxare are 8 clase ))) . .... , nu este ca la tel mobil gsm , scoti sim ul si il introduci in orice terminal gsm , adica tel mobil si prinde retea si va functiona.
Daca receiverul si respectiv cartela nu sunt " pereche " nu vor functiona impreuna.

Personal am acasa 2 receivere digi tv . locuiesc in CErnica, , IF , si nu am cablu tv , si cele 2 cartele din ele nu functioneaza daca le schimbi intre ele si nu respecti receiverele respective cu care au fost imperecheate cand ti au fost livrate de provider ( furnizor de tv cablu pe romaneste ) .

Totusi am vazut pe net ca unii le sparg le " hacuiesc " ca si pe telefoanele luate la abonament imperecheate cu o anume retea de telefonie mobila , nu postez aici sa incurajez hackereala sau alte metode neortodoxe ...
hackereala sau crackereala- argouri sau jargoane folosite pe internet ca termeni de "spargere " decodare de soft , a unor restrictii , coduri , algoritme , codari - hacker are sens peiorativ iar cracker are sens nu neaparat peiorativ , cat de eliberare sau spargere spre a fi gratis ceva , nerestrictionat - cum ar fi un joc sau un soft monopolizat/e. spre binele tuturor si neinteresat din pct de vedere financiar.Ciprian Si Irina tel 0722 227 048, sau 0752 227 048
lupucipriann@yahoo.com
lupu ciprian

de FlorinMircea » 28 Sep 2011 15:53

Cum sa nu-ti permit? Bineinteles, orice comentariu este bine primit.
Am invatat si eu o chestie noua, stiam doar de acele antene pirat care prind programele libere de pe diversi sateliti... insa programele sunt cele mai slab cotate, cele cunoscute fiind codate.
Pun pariu ca cel care a descoperit hack-uirea asta cu cartelele a fost roman ))Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
FlorinMircea

Locaţie: Cluj-Napoca
Mesaj privatE-mail FlorinMircea Sus

de enache-vasile » 28 Sep 2011 18:50

Salut FlorinMircea !

Eu am un receiver Focussat cu cartela in el pe care mi l-a oferit un prieten.
Banuiesc ca, cartela nu este activata.
Spune-mi si mie de ce am nevoie ca sa pun in functiune sistemul, si te rog sa ma si ajuti in acest sens.
Da-mi un e-mail,sa luam legatura.

Multumesc mult

V. EnacheVW Golf 3 + Roller R4
enache_vasile@live.comenache-vasile

Locaţie: Craiova
Mesaj privatE-mail enache-vasile
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Am primit o antena satelit portabila cu receiver digital.Imi poate spune si mie cineva care are/cunoaste,daca se poate prinde ceva la noi cu ea;nu am cartela si ma intereseaza daca merge fara.Eventual si cam cum se foloseste,sumar ca nu am mai avut antena satelit si nu cunosc nimic despre acestea.As vrea sa o incerc in concediu,peste cateva zile,daca merita sa o duc cu mine.
Fişiere ataşate
A0147.jpg
A0147.jpg (33.03 KiB) Vizualizat de 2602 ori
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Scrie răspuns