Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Un GPS este in general de mare ajutor in cazul calatoriilor prin tari straine,plus ca, de ex ,de pe site-ul mentionat de mine anterior ,se pot descarca coordonatele GPS direct in aparat pt locariile dorite.Eu am fost in Grecia citiva ani la rind si as mai merge....Zonele sint superbe,si indiferent ce ai alege,nu prea ai cum sa fii nemultumit de peisaj poate doar ar apare regretul ca nu ai ajuns si in alta locatie.
Autostrada pina acolo este gratis,nu se plateste decit de la Salonic spre sud,iar statiile de taxare sint cam la 100 km,si la unele se plateste rulota dupa ...inaltime,nu greutate,nu lungime.
Inca o data succes.
Am fost si eu anul trecut in Grecia cu rulota si ca un sfat nu folositi GPS pe Grecia,nu sunt actualizate hartile pe grecia si nu fac alceva decat sa va incurce cel mai sfant este harta si indicatoarele.
Fantastic! Ei uite asa se da in off-topic...Deci,...,depinde, draga domnule,de ce tip de aparat folosesti,ce soft de navigatie ,si bineinteles de cit de actuale sint hartile pe care le utilizezi,si nu in ultimul rind ,hartile ar trebui sa fie cit mai specifice,mai exact sa se evite pe cit posibil harti de genul "Europa de vest...est...etc".Eu unul m-am descurcat de minune ,am avut de acasa descarcate locatiile din traseul pe care l-am stabilit in familie,si de aceea mi-am permis sa dau sfaturi ca atare...Si crede-ma ,investitia si-a merit efortul,am cistigat destul de mult timp ,nu atit pe soselele de legatura,acolo da,poate ar fi suficienta o harta turistica,insa toate datele se schimba cind intrii in aglomerari urbane...Si tot asa, mai draga...
BUn...discutii si iarasi discutii...haideti sa facem lista aceea pt ca azinoate dupa ce am postat dorinta mea de a merge m-am tot gandit la traseu si cat de frumos trebuie sa fie daca vom merge cateva echipaje...deci..sa stabilim data intai....raspundem pro vis a vis de data cu marja de eroare pt 1-2 echipaje de cateva zile(sau daca aveti o alta perioada si sunt mai multi doritori ok). Ramane sfarsitul lunii Iunie 2010.
1) Tutunaru Florin vw passat + Dethleffs+2adulti+1 baiat 12 ani
nea Florine ,
pentru mine este clar : sfarsitul lui iunie fara doar si poate
asa cum ti-am scris si pe privat ,astept un telefon si putem suna "adunarea" :lol:
lista este mai mult decat deschisa ; vine cine vrea , merge cine poate
eu unul nu stiu daca voi mai calca in viitorul apropiat pe undeva prin campingurile de pe litoralul nostru ( SUNT SATUL DE TALHARI LA DRUMUL MARE !!! :mrgreen: )
Noi vom pleca in perioada 16-27 iunie din Suceava in insula Thassos. Planul nostru este urmatorul: plecam pe la ora 18, pe la 1 ajungem la Eforie Nord, stam o zi acolo, plecam seara pe 17 spre Thassos, ajungem in cursul noptii acolo, pe 25 plecam din Thassos si mai stam o noapte la Eforie. Am impartit traseul cu oprire la noi la mare ca sa mai impart din oboseala si trebuie sa ma incadrez in 7 zile lucratoare concediu. Despre campingurile de acolo nu stiu mare lucru, numai ce am vazut pe net, cand am fost acum 5 ani nici nu stiam ce inseamna rulota si nu am dat mare importanta. Prefer aceasta insula deoarece este f.f.f. linistita si e cea mai apropiata locatie pentru noi. Oricum daca ceva ne va deranja vom pleca si vom cauta altceva, poate chiar pe continent. In rest nu putem jongla prea mult cu perioada pe care am ales-o deoarece avem doar 7 zile lucratoare concediu si trebuie sa ne incadram pana pe 1 iulie.
As dori sa merg si eu in Grecia tinand cont ca este prima data cand ies cu rulota in afara tari.
Cum este nisipul acolo? Intreb asta pt ca merg cu juniorul de 5 ani.
Emanuel Dobre
octavia 2& Knaus tf 450
kosovo_manu@yahoo.com
0757046787
Nici eu nu am iesit afara cu rulota dar asta nu este un impediment...suntem deja doua echipaje, daca va hotarati vom fi trei deci...ajutor din partea celorlalti. Daca ati citit ce a scris Adrian, este uin traseu de 12 ore, pe care il vom parcurge impreuna fara sa turam motoarele; in definitiv toti dorim sa ne simtim bine nicidecum sa facem curse.Daca va hotarati completati lista sau luati legatura cu Adrian V. pe PM pentru detalii.
Din pacate am inteles ca Adrian V are interdictie o luna din nu stiu ce motiv, asa ca ma puteti contacta pe mine pe PM sau pur si simplu doritorii isi pot posta aici dorintel;e de insriere sau intrebarile referitoare la calatorie.
[quote="Florin Tutunaru"]Nici eu nu am iesit afara cu rulota dar asta nu este un impediment...suntem deja doua echipaje, daca va hotarati vom fi trei deci...
Tentant, mai ales ca am fost in 2008 in Grecia am ajuns pana in Lefkada si mi-a placut foarte mult, drumurile sunt f bune, oamenii primitori...
Poate se stabileste data de plecare ca sa stim exact. :D
Emil Naghi 074502500
Bucuresti, Berceni
Nubira + Dethleffs Dude, where"s my car??