Intilnire de Sfintele Pasti la M-rea Neamt

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
nicu preda
Membru forum
16

Re: Intilnire de Sfintele Pasti la M-rea Neamt

Mesaj de nicu preda »

Salut,
Pentru cei care vor sa calatoreasca prin Cheile Bicazului le comunic ca drumul este bun.
Singura problema este iesirea din Piatra Neamt catre Tg. Neamt - drum in lucru cu patru semafoarea pe 1,5 Km. in continuare pana la intrarea in Tg. Neamt drumul este bun.
Loc de campare este suficient pentru cei care au eventuale nelamuriri cu privire la acest aspect.
Se poate iesi cu usurinta din locul de campare chiar daca vremea este nefavorabila.
Va asteptam.
LILIANA DIACONESCU

Mesaj de LILIANA DIACONESCU »

Multumim pentru informatii ,in ceea ce priveste traseul pe Cheile Bicazului.
Ne-am gandit sa luam si bicicletele.Se poate pedala in zona de campare si imprejurimi? :D
Sa ne revedem cu bine.
Nicolae Nasalciuc
Membru forum
16
Oras: Orhei
Data nasterii: 09 Apr 1963

Mesaj de Nicolae Nasalciuc »

La cate echipaje sau inscris cred-ca ramane batuta in cue ideea cu generatoarele,sau gresesc... :D
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Loc de plimbare cu bicicletele este bunicel in zona, desi punctele de interes sunt cam departate(in afara de Manastirea Neamtului), iar pedalarea se va face pe marginea drumului cu acces auto cam intens.
Generatoare ar fi bine sa existe, pt ca un singur consumator "mai lacom" de curent, ar creea discomfort intregii echipe.
Ultima oară modificat 14 Mar 2010, 19:52 de către Liviu Adrian, modificat de 2 ori în total.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Conform google Earth si discutiei telefonice cu D-ul Ungureanu, coordonatele ar fi:
47° 14.395N
26° 13.838 E
la 500m dupa intersectia dintre DN15B si DJ155C.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Lucian Mitrofan
Membru forum
17

Mesaj de Lucian Mitrofan »

Un sfat pentru cei care vor trece prin Roman, nu folositi soseaua de centura, este drumul foarte rau, prin oras este perfect.
Zafira Y20DTH 2001 + Europa 450 S
mitluc@yahoo.com
0745326039
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Vad ca participarea este destul de mare. Ma gandesc ca o sa fie ceva aglomeratie la campare. Cat despre generatoare se pare ca este inevitabil sa le folosim. Poate ca cei care vor ajunge primii, vor reusi sa faca o ordine in locurile de campare. Un plan de amplasament ar fi de folos, pentru respectarea "intimitatii" si a cailor de acces. De asemeni cred ca este indicat sa se amenajeze un spatiu pentru generatoare. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi odihna si linistea daca macar 3-4 generatoare vor bazai pe langa rulote.
Cei care organizeaza intalnirea poate vor reusi sa ceara sprijinul administratorilor in aceste privinte.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
LILIANA DIACONESCU

Abea asteptam sa treaca zilele si sa ne reintalnim.Ma uit si nu-mi vine sa cred ,cum meleagurile moldave, isi aduna razesii din toate colturile tarii(moldo-brasoveni,moldo-bucuresteni,moldo-prahoveni,moldo -ialomiteni,moldo-braileni,intr-un cuvant moldo-rulotisti). :lol:
Ca primavara sa nu se mai lase atat de mult asteptata, am inceput cu un spirit de gluma.Sper sa nu fi suparat pe nimeni. :P
Am pregatit rulota ,generatorul in caz de nevoie,buteliile mai trebuiesc incarcate si abea asteptam sa stergem rugina de pe carligul de la masina. :P
LILIANA DIACONESCU

Din experienta intalnirii nationale a clubului, de la Gura Raului -Zarnesti -Brasov ,unde am fost in jur de 57 rulote,am avut curent de la cabana.Nu s-au folosit generatoare, in ideea ca s-a tinut cont de rugamintea organizatorilor, de a nu avea consumatori mari.Acelasi lucru l-a facut si Dl.Radu Andron.Deci ,daca vom merge pe consum de becuri ,frigidere si eventual televizoare nu vor fi probleme.Daca nu se folosesc (aeroterme,cuptoare cu microunde,filtre de cafea......)consumatori mari ,nu va fi nevoie sa bazaie nici un generator.
De obicei cand iesim in natura ,nu sta nimeni sa traseze parcele si sa puna scheme pe forum.Acest lucru se face in campinguri ,la pret de camping ,de catre un administrator.
Invitatia , a fost sa petrecem in natura ,sarbatorile pascale,autogospodarindu-ne ca la orice iesire cu rulota.
Cu bunavointa si intelegere din partea noastra a tuturor ,orice problema isi gaseste rezolvarea la fata locului.
Sa nu uitam ca cei ce ne-au facut invitatia ,serbeaza si ei ca si noi ,alaturi de familiile lor.
Cu respect Constantin Diaconescu
Radu Andron
Membru forum
17

Mesaj de Radu Andron »

Salut cu respect toti colegii rulotisti care s-au inscris sa sarbatoreasca
impreuna "PASTELE"la M-rea Neamt.Intrucit a mai ramas numai 1 zi pina puteti
sa va exprimati participarea la masa festiva din seara de" Invierea Domnului ",as avea rugamintea
ca cei care mai doresc, sa se inscrie pina miine seara
ca sa pot vorbi cu D-nul Teo de la Pensiunea ''Zimbru"
sa stie cite portii pregateste.Azi am vorbit si cu D-nul Nicu Preda care m-a asigurat ca locul este foarte bun
din punct de vedere al umiditatii (deci s-a zvintat si daca nu mai ploua totul o sa fie OK).
Ma rog si eu sa fie frumos ca sa putem petrece in voie buna.Doamne Ajuta.
Va multumesc pentru intelegere,cu respect Radu Andron.
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

@ mihaisoare Totul este sa mergi prudent si sa nu incerci viteze mai mari de 80 Km/h. Atentie mare la depasiri, pentru ca acum nu mai ai nici acelasi demaraj si esti mult mai lung. La reintrarea pe banda trebuie sa fii atent la cel pe care tocmai l-ai depasit, sa ai suficient spatiu.
Poti lua si generatorul "just in case" asta ca sa faci impresie pozitiva asupra sotiei :lol:
@ ionut In functie de ora plecarii si traseu, cred ca se poate sa te "lipesti" cu cineva care vine dinspre Bucuresti, probabil in zona Urziceni-Buzau.
Ramane ca aranjamentele de "haita" sa se faca miercuri-joi, cand fiecare va sti exact cand pleaca !
Orice problema are o rezolvare practica
Mihai Soare
Membru forum
15
Oras: Silistea CT
Data nasterii: 17 Aug 1972

Mesaj de Mihai Soare »

multumesc d-l sandu, nu o sa ma arunc la depasiri si oricum o las mai moale cu viteza, undeva la 70-80 km/h. :idea:
cred ca o sa plec vineri dim. pe la ora 9.30 o vreau sa fiu pe A2 la cernavoda si sa merg pe traseul drajna-slobozia-buzau-prin roman-tg.neamt-m. neamt.
poate ne gasim pe drum
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
Încuiat