Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna dimineata,
Acesta este primul post pe ClubRv.
Nu cred ca e cazul sa mai trec pe la prezentare, rulota noastra e aceeasi.
Contul l-am dorit special pentru aceasta actiune umanitara.
Multumim frumos domnului Focsa pentru implicare, dupa cum vedeti din postul lui Liviu, este vorba de Muntenii de Jos.
Va vom contacta cat de curand.
Iata mai jos si cateva detalii despre una dintre cele doua locatii:
Comuna Muntenii de Jos se afla la doar 5 km de Municipiul Vaslui, fiind alcatuita din 4 sate: Secuia, Băcăoani, Munteni şi Mânjeşti.
Apropierea de Vaslui a determinat populatia cu stare din oras sa isi construiasca la Munteni case si vile care la prima vedere dau impresia ca in comuna traiesc numai oameni instariti.
Si totusi, ocupaţia de bază este agricultura în Secuia şi Mânjeşti, iar în Băcăuani şi Munteni de Jos majoritatea sunt şomeri sau fără ocupaţie (disponibilizati din ceea ce a fost odată industria judeţului Vaslui (fabrica de mobilă, CFS, Mecanica, Izolatoare, Confecţii, Textila,etc,). Aceştia din urmă nu deţin nici măcar teren agricol.
Asa cum spunea si Cristi Steriopol orice ajutor (oricat de mic) inseamna mult.
Atasez o poza (GoogleEarth) cu localizarea celor 4 sate.
Cristian Steriopol scrie: ....Nu uitati , chiar si putin inseamna mult !
Incep postarea mea cu acelasi "citat" , deoarece sunt convins ca marea majoritate a membrilor nostri, mai vechi sau mai noi, vor fi alaturi de grupul de initiativa in aceasta actiune umanitara.
Este mult mai de ajutor, sa primim mai multe donatii, oricat de mici ar fi ele, decat sa asteptam donatii "putine dar grase".
Atunci cand pui suflet in ceea ce faci, sigur iese un lucru bun. Ajutati-ne sa-i ajutam pe cei napastuiti de soarta !
Pentru ce-i care nu locuiesc in Bucuresti si vor sa participe la actiune pot prelua colete din aproape orice locatie. Vali 0755107620. Transportul din tara catre Bucuresti si apoi catre Bz sau Vs nu va costa nimic .
Multumim mult pentru sprijin tuturor.
Asa cum am stabilit prin telefon, colegul nostru Vali Dumitru se ofera sa sprijine transportul bunurilor ce vor fi donate, atat in ziua actiunii, cat si anterior, din orasele tarii catre Bucuresti, el avand logistica necesara activitatii de transport, de orice marime si greutate la nivel national. Multumim inca o data, Vali !
In ceea ce priveste sumele de bani, intentionam sa facem un post, pe care ulterior sa-l mutam langa postarea initiala, astfel incat orice suma adaugata sa fie vizibila, chiar daca donatorul ei vrea sa ramana anonim. La acel post as vrea sa am posibilitatea ca in permanenta sa pot modifica date noi, astfel incat sumele confirmate de d-l. Curelea in cont, sau de organizatori in cash, sa se regaseasca si sa nu apara nicio indoiala.
Suma de bani stransa va fi vizibila de oricine si la orice moment, iar factura cu bunurile cumparate, in drum spre locatiile respective, va fi de asemenea scanata si atasata ulterior. Astfel veti sti ..... "pe ce s-au dus banii dumneavoastra. "
Speram din tot sufletul ca aceasta actiune sa ne aduca la toti o bucurie, iar momentele traite cu ocazia ei sa fie sheruite tuturor.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
100 ron de la noi precum si cateva haine pentru copiii mai mari, 14-16 ani , atunci cand va fi nevoie, voi da o mana de ajutor la incarcarea si distribuirea acestor ajutoare.
Ma alatur si eu acestei camapanii cu suma de 20 RON si cu toate cele
necesare unui trai decent unei familii compuse din 3 persoane
(ulei,zahar,faina,orez,paste,dulciuri,imbracaminte,incaltaminte,etc)
Atita pot si sper sa fie de bun augur.Cele bune.
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383