Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Venim si noi de vineri seara 3 adulti,O intrebare pentru cine stie ,vom avea posibilitate de conectare la curent sau luam cu noi generatorul :D
Abea astept sa ne cunoastem.
Colea.
0726161036
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Salutare , cu sincere pareri de rau nu mai pot ajunge la Cheia , azi am primit un telefon destul de nasol si simbata dimineata trebuie sa plec . Punem un daca inainte de toate , daca se rezolva altfel voi veni si eu simbata dupa amiaza . Sint foarte ofticat de aceasta faza dar stiti toti cum este familia inainte de toate , acum nu vreau sa credeti ca sint neserios . Pentru acesta treaba cu prima ocazie voi face cinste , si sa nu uitam ca exista un DACA ..
Salutare la toata lumea care au optat sa iasa in acest sfarsit de saptamana la Cheia.Pana azi eram sapte echipaje,Sorin nu poate sa vina din motive lesne de inteles.Va intreb daca cei care au ramas vin ?Nu obisnuesc sa ies singur cu rulota in perioada rece a anului si as vrea sa stiu daca ajunge cineva mai devreme la locatie sa pot tine legatura prin telefon daca ma apuca noaptea pe drum.
Cu respect Colea.
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Multumesc Dane ,tinem legatura daca voi avea nevoe de ghidare pana la locatie.
(Rabindronath Tagore)
Salut, va rog tineti-mi pumni ca daca ma ajuta dumnezeu maine la ora 15.00 plec spre Cheia , acum totul depinde de raspunsul pe care il primesc in vro 2 ore , asa ca avem ce face acolo .
Salut,eu cred ca am sa plec din bucuresti undeva pe la ora 16,sper sa scap de la munca mai devreme si sa dea" D-nul "sa avem vreme buna !AAA cred ca trebuie sa schimb cauciucurile de vara cu cele de iarna :P SIGUUUUR !!!