Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ziua !Suntem in CLUBRV de aproape o luna .Avem doua iesiri cu dvs.(la Murighiol si respectiv Cheia)unde ne-am simtit extraordinar si n-am vrea sa ratam si aceasta iesire.Speram sa fie vremea OK si sa ne cunoastem mai bine. _______________________________________________________________________________________________________Papuc 1.9 diesel +Burstner
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Ionut... noi ne-am cunoscut in Delta, mai ales cu sotul meu Florin cand ati fost la pescuit...Ne bucuram ca vreti sa veniti si la Trei Brazi!
Va asteptam cu drag!
mai sunt 4 zile :D
cei care vor veni si sau anuntat sunt:
1. getulin
2. florin
3. marius
4. ionut
5. cristi
6. sorin
7. 12 pers cazate la pensiunea cota 1200
daca mai sunt doritori va asteptam :!: :!: :!:
Din motive personale dar si de serviciu sunt nevoit sa va anunt ca nu voi mai putea onora invitatia!Va doresc tuturor drum bun si distractie la maxim!Cu respect,Marius!