Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bun venit, chiar vorbeam zilele trecute cu ai mei parinti ca a mai aparut un rulotist pe Molidului :) S-o stapaniti sanatosi si multe iesiri frumoase! Comunitatea rulotistilor brasoveni creste.
Va multumesc si sper sa ne cunoastem la o iesire!
Poate facem o trupa a rulotistilor din Brasov!
Pe Str. Molidului va asteptam din luna mai pana in septembrie sa vedeti ursii cum se plimba ca la ei acasa!!!
Sanatate si virtute!
Din pacate nu am reusit sa ies la nici o intalnire din aceasta perioada. Am fost foarte prins in activitati care m-au tinut departe de casa. Astept cu nerabdare primavara si .... la drum!!! Ma bucur ca am intrat in aceasta mare familie a rulotistilor! Sa ne vedem cu bine!
Doresc tuturor un Craciun binecuvantat si sfant, multe daruri sufletesti si un An Nou cu bucurie si pace!