Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
si ,,ceva foarte important in alegerea masinii vezi sa nu depasesti sarcina masina +eulota 3500 kg.pentru ca ai nevoie de cat .c+e la permisul de sofer.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
ninelgavanescu scrie:si ,,ceva foarte important in alegerea masinii vezi sa nu depasesti sarcina masina +eulota 3500 kg.pentru ca ai nevoie de cat .c+e la permisul de sofer.
Te-ai uitat la ce data e postarea de mai sus? Deja are alta masina. :? 8)
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Salut toti membrii.
Da, asa este, intr-adevar trebuie sa schimb avatarul. :D
Achizitionat Mitsubishi Pajero din 95 ,putin mai vechi dar tot atatea dotari si toate minunatiile unei masini de teren, sigura diferenta facand-o faptul ca are volan pe dreapta :mrgreen: , un dezavantaj sau handicap pt unii, eu unul de a II a zi eram deja familiarizat si nu mi se pare deloc greu.Un mare atuu la achizitie a fost pretul de achizitie si avand in vedere ca anul acesta s-a anuntat un an dificil si se pare ca va fi si mai rau nu regret alegerea facuta.
Ne-am plimbat anul acesta pe la Sovata am campat la Camping Vasskert si tin sa multumesc inca o data celorlalti membrii care au postat impresii cu acest camping.
Ne-am simtit foarte bine acolo si locatia a fost extraordinara .
Am avut ocazia sa ne intalnim si cu un grup de camoere din Olanda (22 mai exact) care au poposit pt 3 zile iar la plecare au apelat la serviciile masinii de teren sa ii scoata din noroi. :mrgreen: ( a pouat foarte mult in fiecare dupa amiaza si 6 campere au fost remorcate de al nostru Pajero.
In legatura cu catergoria de permis am trecut din iarna la profesionisti: B, B+E,C, C+E,
In rest sa auzim numai de bine.
Am incercat si eu intr-o zi sa merg cu o masina cu volan pe dreapta si tot timpul eram cu mana prin usa dupa schimbator :D , dar cum ai spus, cred ca te obisnuiesti si nu mai e nici o problema.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"