Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ovidiu Ciobanu scrie:Noi am dori sa mergem la Slanic Prahova 2 zile - o zi baie la sare, o zi in salina.
Am marea rugaminte catre cine stie unde se poate campa, mai exista campingul Baia Rosie? vreo zona in care e voie?
Multumesc
se poate campa si la slanic prahova in ciuda tuturor comentariilor . cum ati intrat pe podul care duce spre salina in partea dreapta linga terenul de fotbal este un loc ingradit care este al salinei si unde se poate campa achitind doar contravaloarea biletelor de parcare 2lei/zi.parcarea este ingradita are apa si toaleta (rustice dar exista )
Sebastian,este frumos la Ciobanus?as vrea sa vin si eu cu sotia si bebele...Daca ai cumva niste foto ar fi super.Poti sa-mi explici pe unde se ajunge la Ciobanus,eu vin de la Onesti.Multumesc!eu as pleca de vineri dupa-amiaza...
de la Comanesti,mergi spre Miercurea Ciuc pina ajungi in Ciobanus,la indicatorul Pensiunea Ciobanus faci stinga,intri pe sub calea ferata dupa care faci drepta si tii inainte pina la bariera Ocolului Silvic,dupa care tii drumul inainte 2km drum de tara si ajungi intr-un platou super.noi plecam 5rulote vineri la17 din Bacau .ptr alte relatii poti suna.am poze dar nu stiu sa le atasez
land rover freelander +kip solar line 420; 0741051152