Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
daca imi dai o adresa de mail valida iti trimit eu cateva zeci de poze . Anul trecut am fost acolo de vreo 4-5 ori iar anul acesta de minim 3 ori pana acum :D
mergi pe mana noastra si nu o sa-ti para rau
pe 11 sept as vrea sa merg din nou acolo , asa ca daca te mobilizezi exemplar iti fac cunostinta cu Dragos si cu campingul lui :lol:
Salut , cel mai usor spre camping este pe Curtea de Arges , tii autostrada Pitesti la iesirea din Pitesti in Bascov faci dreapta spre Curtea de Arges si o tii tot inainte pana la intrarea in Curtea de Arges , acolo faci dreapta spre Ramnicu Valcea (vezi ca indicatorul este pe partea dreapta a drumului cum mergi spre Curtea de Arges) , o tii pe drum tot inainte in jur de 15 km , la un moment dat vei da de un pot in reparatie treci de el si mai ai 2 km pana in camping il vezi pe partea dreapta a drumului cum mergi .
Intri acolo si intrebi de Dragos ai numarul de telefon intr-un text anterior , te instalezi bagi o bere faci o baie in piscina etc etc .Am rugaminte cind vii sa ne scrii si noua cum a fost daca ti-a placut ..
Va salut - da este chiar frumoasa locatia si liniste in zona. Nu am stat, deoarece tocmai plecasem din Rm.Vilcea, insa mi-a placut amplasamentul si curatenia. Ca la privat, bineinteles... :)
Ideal de a se urma traseul indicat de colegi. Drumul pe sub poalele muntelui spre Curtea de Arges in2009 era in lucru...frumos, dar cam stufos :) Sigur ca la aceasta data este practicabil.