Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Imi pare rau daca v-ati suparat, vroiam doar sa mentionez ca dvs. aveti un vehicul pe 2 axe in total si sub 7 metri. Si ca drumul are curbe stramte si este ingust.
Nu m-am suparat ,fiecare cu poverile lui ,eu m-am distrat acolo, m-am simtit extraordinar,dar poate sunt unii care vor sa vada doar de la stiri ,important este sa-i lase pe altii sa mearga,......din nou demonstrati ca nu ati fost ,curbe stramte nu sunt ,iar drumul este atat de lat ca treci unul pe langa celalalt fara sa deranjezi ursul.
samira maria stefan scrie:Noi vrem sa mergem pe Valea Cerbului, dar putem schimba traseul. Ati mai fost la Bolboci? Este loc de campat cu rulota? Avem de unde sa ne aprovizionam cu apa potabila?
Samira&Co cred ca si voua v-a placut pe Valea Cerbului ,poate mergem impreuna la bolboci pestera,mai intrebat de apa ,avem cismea la 50 m de unde am campat,nu se merita sa mai iei de acasa.
Sinaia inainte de Mefin, de camere ,stanga pe calea Moroieni si de aici sunt 2 variante: se merge pana la Moroieni pana in 20km ,la intrare <1km>prima la dreapta asfaltata 6km ,pana la sanatoriul tbc ,si inca 30km pe drum forestier pana la pestera,bolboci fiind cam cu 6-7 km inainte.A doua varianta din calea moroieni -din DN71-Cota 1000 -> Cuibul Dorului -> Dichiu -> Hotel Peştera – traseu de 25 km, aproximativ o ora si jumatate cu auto pe drum forestier.
Multumesc Cristian ca intaresti cele spuse de mine ,se vede clar ca stii zona si ma ajuti sa lamuresc oameni ca Gigi Stoica care vor sa urce in locurile acestea unice.