inscrieri pt bolboci 3-5iulie

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Re: inscrieri pt bolboci 3-5iulie

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Imi pare rau daca v-ati suparat, vroiam doar sa mentionez ca dvs. aveti un vehicul pe 2 axe in total si sub 7 metri. Si ca drumul are curbe stramte si este ingust.
VW T4 Multivan - in transformare
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Nu m-am suparat ,fiecare cu poverile lui ,eu m-am distrat acolo, m-am simtit extraordinar,dar poate sunt unii care vor sa vada doar de la stiri ,important este sa-i lase pe altii sa mearga,......din nou demonstrati ca nu ati fost ,curbe stramte nu sunt ,iar drumul este atat de lat ca treci unul pe langa celalalt fara sa deranjezi ursul.
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

samira maria stefan scrie:Noi vrem sa mergem pe Valea Cerbului, dar putem schimba traseul. Ati mai fost la Bolboci? Este loc de campat cu rulota? Avem de unde sa ne aprovizionam cu apa potabila?
Samira&Co cred ca si voua v-a placut pe Valea Cerbului ,poate mergem impreuna la bolboci pestera,mai intrebat de apa ,avem cismea la 50 m de unde am campat,nu se merita sa mai iei de acasa.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Citeva poze daca se poate Gabi!!
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Am pus acum la imagini si impresii :lol:
Stan Cristian
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Apr 1978

Mesaj de Stan Cristian »

Felicitari pt pozele superbe.Va rog se ne indicati si noua , care nu am mai fost in acea zona , traseul pe care ati ajuns pana sus.
Mercedes Vito + Knaus Cheers 550
Bucuresti , Sect 4
Tel: 0722 60 90 53
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Sinaia inainte de Mefin, de camere ,stanga pe calea Moroieni si de aici sunt 2 variante: se merge pana la Moroieni pana in 20km ,la intrare <1km>prima la dreapta asfaltata 6km ,pana la sanatoriul tbc ,si inca 30km pe drum forestier pana la pestera,bolboci fiind cam cu 6-7 km inainte.A doua varianta din calea moroieni -din DN71-Cota 1000 -> Cuibul Dorului -> Dichiu -> Hotel Peştera – traseu de 25 km, aproximativ o ora si jumatate cu auto pe drum forestier.
Stan Cristian
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Apr 1978

Mesaj de Stan Cristian »

Care din cele doua trasee credeti ca este preferabil pt un turism cu o rulota de 3 pers?
Mercedes Vito + Knaus Cheers 550
Bucuresti , Sect 4
Tel: 0722 60 90 53
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Eu am fost pe Moroieni anul acesta si drumul e bun,dar pe celalalt am auzit ca e mai denivelat.
Cristian Steriopol
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Steriopol »

Pe varianta cealalta ( pe Dichiu ) este imposibil cu rulota ! E drum foarte greu !
Prin Moroieni se poate cu atentie si rabdare .
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Gigi Stoica
Membru forum
16
Oras: SLOBOZIA
Data nasterii: 04 Ian 1957

Mesaj de Gigi Stoica »

poate 3-5 august, atunci si ue voi fi acolo. Imi doresc de mult timp sa ajung la bolboci. va multumesc pentru informatiile despre drum.
VW Passat/Dethleffs New Line (Beduin) GIGI
Secretul FERICIRII nu este sa faci ce-ti place, ci sa-ti placa ce trebuie sa faci! J. Barrie
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Multumesc Cristian ca intaresti cele spuse de mine ,se vede clar ca stii zona si ma ajuti sa lamuresc oameni ca Gigi Stoica care vor sa urce in locurile acestea unice.
Încuiat