bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Atelaj format din VW Golf cu numere de Braila BR 10 DAM si rulota Hobby Clasic cu sigla clubului in stanga jos, inmatriculata cu BR 16 DAM. Se ne vedem sanatosi...si cat mai des. Legat de salut, asa ar fi normal, ca doar facem parte din marea famile a rulotistilor..deci suntem RUDE. :lol:
Peugeot 406 alb B 68 SOE si TEC B 01 SOE
Cat despre salut ideea e buna da trebuie gasita alta varianta de salut :D
1.Daca cel pe care vrei sa il saluti nu cunoaste salutul propus ce intelege prin 2 flesuri de far? :D
2. De obicei la franarile foarte puternice se pune avaria pentru a avertiza pe cei care merg in spatele tau ca franarea e puternica, un lucru bun care a inceput sa ia amploare si la noi in tara, cum credeti ca reactioneaza soferul din spatele atelajului :lol: mai ales ca el nu vede mai mult decat spatele rulotei si nici nu stie de salut. E doar o parere personala vizavi de propunerea de salut cu 2 felsuri si pus avaria.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE
O simpla "avarie"....nu stiu daca il influenteaza. Daca vrei sa schimbi doua vorbe cu amicul salutat.....ramai pe avarii si opresti. "Avaria" era pentru a sti de apartenenta la club,pentru ca altfel....tot cu flashuri ne salutam.
Ok cu propunrile. Eu am un Golf IV verde tractor hd 08 ctp si rulota Hobby hd 08 exm.VREAU SI EU O EMBLEMA CU CLUB RV! De unde fac rost, chiar daca sunt simpatizant ?