Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Da, ma gandeam eu ca ceva nu e in ordine. Eu vreau sa merg spre Liechtenstein, ca acolo la Vaduz mi-am propus o oprire de o zi, dar asta inseamna ca trebuie sa trec prin Germania, nu ?
Apropos ! mi-au placut pozele, bravo parinte :oops: :D
Asta e drumul de care vorbeam: Tiroll- Landeck- Bludenz- Vaduz.
Acolo in harta apare ca fiind E60, dar ca e in constructie.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Da..prin Germania, sau Italia, depinde de restul traseului. In legatura cu pozele..le-am pus doar pe cele mai "decente"..oricum nu am stiut pe care sa o pun si pe care sa o las. :lol:
Eeeeeeeeeeeee! da pune si din alea indecente, sau mai bine nu, ca cine stie ce mai vad aia la parohie si te vedem la ProTv :D
Deci drumul care am zis eu e practicabil, nu?
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Prea te gandesti departe...... :lol: ziceam "indecente" adica..facute de amatori ca fica-mea sau fii-miu. In rest..drum bun si fara viteze de care am mai auzit.....ca se practica.. :roll: Acum depinde de destinatie asa ca veti vedea voi ce sa alegeti ca ruta ocolitoare. Oricum...Elvetia e frumoasa...doar cam pustie, ca multe alte tari de genul asta. Stiti voi, ca sunteti cu acelasi dor de duca ca si noi..
De ce nu mergi prin Italia si treci pe la Como-Lugano in Elvetia. Noua nu prea ne place Italia, dar la Como as merge oricand.
Eu am fost acum vreo 5 ani si este superb peisajul. Sunt o gramada de camping-uri pe malul celor 3 lacuri mari, Lacul Como, Lacul Maggiore si Lacul Lugano. Parca pe Maggiore sunt mai multe.
Nu stiu cu rulota cum urci dinspre Como, dar noi eram 4 in Cielo si cateva zeci de km la deal nu prea am reusit sa schimb a 5 a niciodata.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Am facut treseul prin partea de nord a Austriei, daca te uiti la primele postari, pentru ca intentionez sa ma duc in ultima saptamana pe litoralul francez, la Frejus si sa stau cam 5- 6 nopti si pe urma sa venim acasa. Eu anul asta nu as fi vrut sa merg la mare si vroiam sa bat Austria si Elvetie in tihna 3 saptamani, dar nu am scapat de fiica mea, care vrea si la mare :(
Anul trecut, am intrat in Elvetia tot pe la Como - de fapt am campat in Como - un camping cu piscina si rezonabil ca pret. Am lasat rulota in camping si am facut partea de Vest a Elvetiei fara prea mari probleme..si fara autostrazi. Pentru o mai buna cunoastere a tarii... Am revenit in Como, si abia apoi am luat si rulota, cu autostrazi la pachet si am plecat inspre Luzern, unde am oprit.... Asa ca poti alege...
Am ajuns acasa dupa doua saptamani si jumatate, traseu: Ungaria-Austria-Liechtenstein-Elvetia-Franta-Italia-Slovenia-Croatia-Ungaria-Romania.
Am statiaonat in Austria-Elvetia-Franta.
O sa incep cu partea cea mai urata ca sa uitam repede de ea si pe urma am sa trec la poze cu comentariile de rigoare.
In a treia zi de concediu, exact cand am plecat din Viena am oprit la benzinarie si din neatentie am pus motorina Bio Diesel si dupa 40-50 km s-a stricat pompa de injectie. Am ramas pe autostrada; tractarea 179 euro pana la primul service Audi si reparatia ( inlocuirea pompei), 2500 euro :shock: :( :evil: :D .
Imi pare rau ca nu stiu sa pun pozele altfel, dar daca aveti rabdare aceste vorbesc de la sine. http://picasaweb.google.com/henrietta20 ... meCuMasina#
Am facut jonctiunea cu Liviu adrian si cu Arcadie Daniloaia la vama Bors si am plecat catre Viena unde am stationat doua nopti pentru vizitarea parcului de distractii si a gardinii zoologice; aici ne-am intalnit si cu Dragos Dobrovat. Camping Vuena Sud ca nu am gasit locuri la Donau Park. http://picasaweb.google.com/henrietta2000/Viena20090809#
De la Viena am plecat catre Zell Am See si am campat pentru doua zile in localitatea Mittersill, de unde am vizitat ghetarul de la Kaprun situat la 3029 m altitudine, dar am ramas dezamagit pentru ca se pare ca in catva ani va diparea cu aceasta incalzire globala ( se schia, dar pe o portiune foarte mica).
Am coborat incantati de frumusetile muntilor si am facut o plimbare pe malul lacului din Zell Am See. Camping particular, acreditat ACSI, dar fara pretentii.
14 euro/zi. http://picasaweb.google.com/henrietta20 ... nZellAmSee#