Caut camping in zona manastirilor din Moldova

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Caut camping in zona manastirilor din Moldova

Mesaj de Rusu Mihail »

Va salut - Zona e de interes...Am gasit citeva poze din acest camping aici : http://www.infoturism.ro/poze/album/dur ... _3466.html
Cine detine alte foto sau detalii, este rugat de a posta sau de a da lamuriri. Locatia e in drumul tutror ce vor sa vada Nordul Moldovei.
Daca cineva din zona ne poate da relatii mai noi cu Camping Potoci, acces si facilitati, deasemeni e rugat sa o faca. Zona Bicaz e ceva.
Singurele date noi despre acest obiectiv apar aici : http://www.etur.ro/cazare-in-romania/ne ... otoci.html. Sint totusi insuficiente...
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

andrei gales scrie:Caut un camping sau mai multe cu dotari pentru zona manastirilor din Moldova.
Ce traseu aveti in vedere? Ce manastiri doriti sa vizitati? Ce dotari doriti sa aiba camping-ul? Dati-ne mai multe detalii concrete referitoare la locurile pe unde doriti sa le vizitati.
La Durau camping-ul descris mai sus ofera conditii foarte bune. d-na Violeta Popa este prietena f buna cu patroana de acolo, v-ar putea da mai multe indicatii dar deocamdata nu poate intra pe forum din cauza unor probleme tehnice.
Pe lacul Bicaz la debarcaderul de la baraj este un camping cu casute. Ar fi loc de campare cu rulota, este loc suficient. Ca localizare, venind din directia orasul Bicaz-Potoci, treceti peste baraj si parcati imediat pe partea stanga. Sunt mai multe optiuni de campare, mergeti mai intai pe jos si vedeti cam unde v-ar conveni. Coborati si la debarcader, acolo este o parcare mare. Gasiti un motel plutitor cu toate conditiile, restaurant, etc. Locul este superb!
Eu campez langa lac doar off, am toate dotarile la rulota si nu simt nevoia de camping.
La Potoci este un golf langa apa insa drumul care duce acolo este distrus, eu nu m-as risca cu rulota pe acolo. Este drumul pe care se coboara la pastravaria de la pontul plutitor.
Pt cine doreste totusi campare la o pensiune pe malul lacului Bicaz as recomanda pensiunea Lostrita: http://www.laculbicaz.ro/galerie.php?lang=ro
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Multani pt raspuns. Am facut zona manastirilor de citeva ori. Au trecut niste ani si as reface vizita. E vorba oricum de un circuit in vara. Ceva de genul o bucla sa prindem cit de cit tot.
Neaparat vreau sa ajung si la Moldovita din cauza Mocanitei ... :D E pasiune mare...deasemeni la Sucevita. Mi-a placut mult valea unde e pozitionata Chilia lui Daniel Sihastru. Si altele.
Avem camper. Multi rulotisti ne invidiaza, dar din punct de vedere a accesului pe drumuri rele, e mai usor cu rulota. Hardughia numita sifonier, are 7 m si nu pot intra oricum, oriunde..
Deci la Bicaz, inafara de Potoci nu stiu alt camping. Am auzit de acesta spre Durau si vad ca-i accesibil si pt 3,5 tone...In privinta off, sintem dotati. Putem sta fara curent, dar nu si apa
Am vizitat de multe ori zona Moldovei. Ne-a placut Valea Bistritei, cabana Zugreni, insa ultima oara, ni s-a parut cam aglomerat si cam multe constructii...Asta e...Ne mai documentam :)

Imagine

Imagine

Imagine
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns