andrei gales scrie:Caut un camping sau mai multe cu dotari pentru zona manastirilor din Moldova.
Ce traseu aveti in vedere? Ce manastiri doriti sa vizitati? Ce dotari doriti sa aiba camping-ul? Dati-ne mai multe detalii concrete referitoare la locurile pe unde doriti sa le vizitati.
La Durau camping-ul descris mai sus ofera conditii foarte bune. d-na Violeta Popa este prietena f buna cu patroana de acolo, v-ar putea da mai multe indicatii dar deocamdata nu poate intra pe forum din cauza unor probleme tehnice.
Pe lacul Bicaz la debarcaderul de la baraj este un camping cu casute. Ar fi loc de campare cu rulota, este loc suficient. Ca localizare, venind din directia orasul Bicaz-Potoci, treceti peste baraj si parcati imediat pe partea stanga. Sunt mai multe optiuni de campare, mergeti mai intai pe jos si vedeti cam unde v-ar conveni. Coborati si la debarcader, acolo este o parcare mare. Gasiti un motel plutitor cu toate conditiile, restaurant, etc. Locul este superb!
Eu campez langa lac doar off, am toate dotarile la rulota si nu simt nevoia de camping.
La Potoci este un golf langa apa insa drumul care duce acolo este distrus, eu nu m-as risca cu rulota pe acolo. Este drumul pe care se coboara la pastravaria de la pontul plutitor.
Pt cine doreste totusi campare la o pensiune pe malul lacului Bicaz as recomanda pensiunea Lostrita:
http://www.laculbicaz.ro/galerie.php?lang=ro