19-22 Iunie Laguna Albastra

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
parpaneata

Re: 19-22 Iunie Laguna Albastra

Mesaj de parpaneata »

Am vorbit la telefon. Sunteti asteptati. Am sugerat ca tariful sa fie acelasi cu cel platit de noi. Am cerut sa fiu contactat de domnul Bobocea Adrian,directorul Complexului pentru a stabili un parteneriat Asociatia ClubRv-Complex Laguna Albastra. Astept telefonul. Gata! :D
Ahaaaa! Intre timp a scris Liviu! Ma bucur ca vei fi acolo. Meritul tau este pentru aceasta locatie. O sa vin cu berile de rigoare.
Ramona Danciu
Membru forum
16

Mesaj de Ramona Danciu »

Multumim pt eforturile depuse si speram sa profitam cu totii de ele....acum sau mai tarziu -eu voi ajunge pe la Laguna doar prin iulie(am vazut ca intrarea la strand se plateste separat de aceea nu stiam de unde vine suma asta de 50 lei pe zi).Faceti si voi o sigla ceva cu asociatia rulotistilor din Romania, sa-l downloadam si sa-l lipim pe parbriz in colt sau pe rulota, cind plecam undeva, atit pentru disconturi dar si ca sa ne recunoastem intre noi prin campinguri.
Ramona Danciu, Honda CRV + KNAUS AZUR
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Treaba asta,sigla,exista de mult timp Dane. :D Discounturile,in campingurile cu care avem sau vom face parteneriat,vor fi doar pentru membrii asociati(cotizanti),pentru ca se vor legitima la intrare cu legitimatia de membru al Asociatiei ClubRv.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Cred ca multi confunda asociatia cu forumul! :idea:
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Încuiat