Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Din pacate nu. Rulota a stat intr-o sura, semiinchisa toata iarna si acolo este si acum. Nu a fost acoperita, caci am tot lucrat la ea (destul de rar ca nu am timp) in sensul ca am facut ceva mutari de accesorii. am mutat rezervorul de apa, boilerul si electronica de la mover si am montat aerul conditionat si un PC si ceva prize de 12V si 220V . Deci nu este relevanta perioada cat a fost acoperita. Nu a vazut zapada, nu a vazut inghet si nici ploi torentiale. Dar va veni vremea si pentru astea.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
daca se foloseste husa pentru protejarea rulotelor se face mai ales pentru a proteja de soare si praf,dar nu de apa.
pentru iarna se puna rulota pe butuci in caz ca nu folosesti mai mult timp,cu o inclinatie sau in spate sau in fata ca ploaia sau ninsoarea sa poata sa curga cit mai repede de pe el.sa fie in loc cit mai aerisit.cine poate este ideal o copertina.dar nici decum un spatiu inchis unde nu circula aerul.cel mai mizerabil lucru cu husa si rulota este ca cu ajutorul vantului si a prafului iti distrugi luciul si de pe rulota si sa nu vorbim de geamuri...
eu nu recomand husa pentru rulota,dar daca cineva e destept...e treaba lui.
Imi cer oarece scuze la Peti.
Fiind "batran" in rulote (peste 20 ani) .
Husa foloseste impotriva degradarii la razele ultraviolete.
Restul, este cum zice Peti "daca cineva e destept...e treaba lui."