topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am sa-l salut pe "romanul" Gelu, in drum spre fratii nostri bulgari. Sunt ceva mai primitori.
Intentionam sa-mi petrec cateva saptamani la 2Mai, dar in conditiile acesta......mai merg cativa km.
Salut , daca vreti camping super tare (bine asa mi-a facut impresia anul trecut) este in 2 MAI se numeste Hacienda cum se intra in 2 MAI pe partea stanga este o agentie de turism in fata iar in spate este camping cu dusuri , wc , umbrare , seslonguri , gratare , bucatarie , frigidere afara pentru turisti , tv color sre si camere cu AC , baie , frigider etc ..
Aceasta nu este o reclama sincer nu ma platit nimeni sa fac reclama , dar vreau sa va duceti la locuri bune si sa stati ca oameni nu in zeg mizerie si stiti voi mai bine ..
Uitati si un link : http://www.hacienda-camping.ro/pagini/c ... amping.php
Am, si eu o intrebare, la teatru preferi locul din fata scenei sau din spatele salii ?
Ti se pare anormal ca la teatru iti cere mai multi bani pe locul din fata ?
La fel este si la mare, fara sa-i iau apararea lui Gelu. Una este sa te scoli dimineata cu marea in fata si alta este sa te scoli cu macaraua santierului naval.
Terenul Campingului Gelu din 2 Mai nu este proprietate. Este concesionat. Daca va uitati in presa sa vedeti la ce bani a concesionat Ministerul Mediului plaja veti ajunge la concluzia ca stati gratis in camping.
Cu toate acestea, revin la o propunere mai veche. Daca romanii ar fi un popor cu o cultura colonialista (vezi spaniolii, englezii, francezii), in campingurile din Bulgaria s-ar vorbi romaneste. Cum nu avem aceasta cultura, preferam sa ne calcam in picioare pe cei 40 de km de plaja ai Romaniei.
Nu vreu sa ma contrazic cu nimeni, dar conditiile pe cate le ofera, wc,dusuri, spatiu si mai ales ca nu-i plac rulotistii.
Pe noi nu ne intereseaza cat plateste el, ci cat vrea de la noi, serios e jenant sa ma duc intr-un camping sa dau 10-15-20 de euro si sa primesc mizerie, dar cine vrea poate merge linistit. Eu prefer in cazul asta Croatia unde platesc 15 euro intr-un camping privat: apa calda non stop, dusuri de gradina cu apa la temperatura de afara, masini de spalat, chiuvete pentru spalat legume si fructe si chiuvete de spalat vase ( langa Zdar) si poate mai sunt si altele, sau Coasta de Azur (Agay-Frejus) la 48 km de Nice si 70 de Monaco, cu plaja privata si cu plaja la 0,0m de gardul campingului (privata) [ Camping Soleil: vezi poze si preturi; http://www.agay-soleil.com/fr/camping.html http://www.agay-soleil.com/fr/tarifs.php
Cu negociere ajungi la 25-27 de euro/zi
Ultima oară modificat 30 Mar 2011, 10:53 de către Serpescu Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Oricare ar fi ei , toti sunt niste TALHARI LA DRUMUL MARE !
Atata timp cat in Bulgaria sau un Grecia , tarifele la cazare sunt LA JUMATATE , am toata puterea sa-i condamn pe acesti nesimtiti . Pai cu 60-80RON/noapte stau la particular in statiuni "adevarate"( de la noi bineinteles) am baia proprie , nu mai stau cu altii la coda pentru un dus , am A/C, televizor , internet , etc. De ce trebuie sa mai trag rulota pana acolo , sa am cheltuielei mai mari/km si alte alea ? Uite de aia prefera unii sa mearga la bulgari , greci ,turci sau croati , pentru ca preturile sunt mai mici si conditiile mai civilizate.
ADRIAN Vatamaniuc scrie: Pai cu 60-80RON/noapte stau la particular in statiuni "adevarate"( de la noi bineinteles) am baia proprie , nu mai stau cu altii la coda pentru un dus , am A/C, televizor , internet , etc. De ce trebuie sa mai trag rulota pana acolo , sa am cheltuielei mai mari/km si alte alea ?
Salut, sunt Calin din Timisoara, am stat anul trecut la 2Mai la Gelu, 70 lei 3 adulti si un copil, rulota, pavilion. Nu mi s-a parut exagerat pentru faptul ca deschizi usa rulotei si esti pe plaja, nu se asculta muzica la maxim, majoritatea celor din camping vin acolo pentru odihna, oameni cu bun simt care inteleg sensul cuvantului concediu, familisti, bunici cu nepoti, chiar adormi si te trezesti cu zgomotul valurilor. Chiar am plecat cu bateriile incarcate din concediu si am simtit ca am fost la mare, cei ce iubesc marea inteleg ce vreau sa spun. Sper ca si anul acesta la inceputul lui iunie sa fiu acolo, a inceput numaratoarea inversa pana la revederea cu marea. Pana atunci asteptam deschiderea sezonului de pescuit de saptamana viitoare la Dunare. Calin si familia.
Am fost de 1 mai in acest camping,au fost 16 rulote numarasem eu la un momendat,pretul a fost 60 ron pe noapte rulota masina si 2 persoane,ne-am simtit bine ,de conditii nustiu, pe fiecare intereseaza ceva, pe mine de ex ma interesa ca tensiunea 220 sa fie ok si chiar a fost ,in rest ce mai conteaza important este sa te simti bine acolo unde te duci.