Util-Rezervor 60 litri

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu apa.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Catalin Popescu
Membru forum
16

Re: Util-Rezervor 60 litri

Mesaj de Catalin Popescu »

Corect,cred ca este mai indicat umplerea lor la destinatie.Pt.@rollandbilti:atentie la scurgerile de apa,sunt periculoase,iar efectele,ireversibile...din pacate.
O seara buna.
Hilux Vigo + Knaus 500
RollandBilti
Membru forum
16

Mesaj de RollandBilti »

pana la urma sunt chiar bune si la consumul meu m-a tinut doua weekenduri apa din rezervor.
legat de scurgeri eu am lipit cu silicon capacele si nu mai am probleme. un capac are trecerea pt pompa si al doilea are un furtun prin care alimentez rezervorul
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Legat de rezervoarele de apa am ales sa montez unul dedicat de 68l cu umplere din exterior. A fost montat sub bancheta cat mai aproape posibil de axa rulotei si am primit recomandarea de a nu circula cu el plin,( cel mult 10-15l pentru urgente pe drum ) si umplerea lui la destinatie.
-rezervor 68l - 60 eur
-buson cu capac - 14 eur
-robinet evacuare apa - 4,5 eur
Cateva poze din timpul montarii....
Imagine
Imagine
Imagine
se dau diverse gauri si se etanseaza cu silicon special
Imagine
se decupeaza peretele rulotei pentru busonul de umplere
Imagine
3 cm grosimea izolatiei
Imagine
se monteaza busonul cu capac
Imagine
rezultatul final
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Vali, in ultima poza se vede un fir, este senzor de nivel sau alimentarea pompei ? Mai repede cred ca este alimentarea pompei... Mi-am dat seama cam tarziu. Felicitari pentru investitie, am vazut lucrarea pe viu si se cunoaste profesionalismul celui care a montat rezervorul si vent-ul.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Nu se mai deschide atasamentul cu bidonul buclucas de 60 de litri daca are cineva o poza cu el ...eventual si montat ar fi bine ... :idea: :idea:
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

@gigi:
in poze nu era vorba de un rezervor dedicat pt rulote, ci de un bidon de 60 litri, cu doua manere si doua busoane(la partea de sus); il gasesti la oricare din : Practiker, Dedeman, etc, este alb, are o forma patratoasa...multi colegi l-au pus culcat pe sub canapele; e undeva la 50-60 lei. Cel folosit de @vali este un rezervor dedicat pt rulote!
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Daca-l pui culcat si nu inchide bine capacul (cum se cam intampla),faci piscina in rulota :oops: ;oricum culcat nu poti pune pompa in el,decat daca faci un alt orificiu deasupra si sa adaptezi un capac.Prin gura/cu capacul original se poate monta pompa,dar nu poate sta in pozitia culcat,deci nu se poate pune sub bancheta :( .
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Imagine

Rolland si-a pus un asemenea bidon la rulota lui! Intr-adevar a avut scurgeri la inceput, dar asta pt ca nu a sigilat bine cele doua capace!
Am mai vazut si la inca cineva la o rulota bidonul pus sub canapea!
Ultima oară modificat 06 Mai 2011, 23:36 de către Marius Beldiman, modificat 1 dată în total.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Eu am avut 2 buc in rulota TEC si pot sa-ti spun ca am fost foarte multumit de ele !
Cat despre posibilitatea introducerii pompei, vad ca si Roland s-a descurcat onorabil.
La mine unul dintre ele era "semimobil" deci il puteam scoate si pune in portbagajul masinii in cazulin care sursa de apa potabilea era la distanta de locul de campare. In acest caz, alimentarea rezervorului fix o faceam cu o pompa submersibila de 12V 8l/min alimentata la priza de bricheta a masinii .
Corectat in 8l/min :oops:
Orice problema are o rezolvare practica
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Sandu Toma scrie:...alimentarea rezervorului fix o faceam cu o pompa submersibila de 12V 8l/h alimentata la priza de bricheta a masinii .
Sandu, cred ca ai vrul sa scrii 8l/min., nu pe ora, ca altfel te apuca plansul :( si daca stateai in dreptul busonului, umpleai mai repede rezervorul.
Modificat: Am vazut corectura, poti sa stergi Sandu postarea mea. Se intampla sa mai gresim si mie mi se mai intampla.
Scrie răspuns