Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Sa o stapaniti sanatosi , cat mai multe iesiri si va invit la vara la mine la munte in zona Petrosani-lui. Apropo , din poza facuta in interior cu masa ,lipseste ceva.......
Trebuie sa o umplem cu palinca vin si bere sa aveti bafta de ea! Toate cele bune!
Pt Cristian Steriopol....Iti multumesc pt intelegere, intr-adevar am avut necazul acela, imi pare rau ca nu am reusit sa stau mai mult cu voi, in august voi fi acolo si am sa ma revansez cumva fata de toti.
Pentru Emeric Chiuzan, asa este, ai dreptate, nu am avut cand sa umplu masa cu cele trebuincioase unei petrecerei dar promit cand ne vom intalni sa ma revansez,....si asa sunt nou si vreau sa invat deci trebuie sa va ung cu cate ceva.... :D
Domnule Florin Tutunaru ,adevarul este ca nici eu nu am udat-o cu prietenii din club. Singurul pe care il cunosc este domnul Sandu Toma , care m-a ajutat sa repar incalzirea. Sper sa reusesc sa vin la o intalnire si , eu propun sa dau palinka iar voi un vin bun.Pana la urma totul este sa ne intalnim si sa ne simtim bine, si sper sa se intample cat mai repede. :)
Florine ma bucur si eu alaturi de tine,parca as trai clipele cand am vazuto pe a mea adusa acasa.Sa va bucurati de cate mai multe iesiri in natura si de peripetii placute(care nu se uita) :oops:
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Am o rugaminte...daca mai are cineva rulota ca a mea( ce intrebare idioata... :roll: ) as vrea sa stiu daca ce fel de cort au pt ca al meu este un DOREMA si parca este prea scurt....cred totusi ca nu a fost echipata cu acest cort....am sa atasez poze si va rog sugestii sau daca mai exista cineva sa imi zica ce fel de cort au ei.Am vazut ca unii au un fel de chinga care se pune pe toata suprafata cortului in fatza probabil pt a nu il lua vantul....nu stiu...