topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am cautat printre pozele din concediul de anul trecut pozele referitoare la acest camping. Le atasez pentru ca fiecare sa-si poata forma o imagine cat mai apropiata de realitate.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Frumos campig, dar am si eu cateva nedumeriri.
De ce nu ati prezentat in galeria fotosi cateva imagini cu tarani in costume populare? De ce Transilvania, in speta Romania e asociata cu pozele romilor? Faptul ca sunt rromi in zona nu e o explicatie plauzibila! Sau probabil ca in functie de asta ati ales locatia sa inteleg?
Daca un strain si-ar deschide un camping in Olanda si in site-ul de prezentare ar predomina poze cu pedofili si drogati, specii de care tara dvs e plina nu ati fi deranjata?
Eu unul nu cred ca exista straini care sa vina in Romania atrasi de posibilitatea de a campa langa o asezare de rromi decat daca se incadreaza in categoria celor de mai sus!
Campingul se afla in satul Carta ,la 3km de soseaua spre Sibiu, inainte de Cartisoara. Zilele trecute aflandu-ma in zona, am mers pana acolo . Prin sat ar fi cam greu cu rulota pe pietre de rau , cu masina am ajuns in fata unei case unde am sunat , n-a raspuns nimeni si am filmat cateva cadre din strada. Presupun ca exista un loc de campare in gradina , in niciun caz camping, cred. Judecati si voi!