Croatia,Dalmatia,Sibenik. Imagini.

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Calin Jurca
Membru forum
17

Re: Croatia,Dalmatia,Sibenik. Imagini.

Mesaj de Calin Jurca »

Poti schimba denumirea topicului:Un paradis la numai 1100 Km
Amalia & Calin
0722.240.240.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Am evitat sa pun pozele tip "io la....". Mai am un set pe care-l voi urca in urmatoarele zile. Pentru prietenii din Croatia le voi urca pe toate pe ult alt user. Va voi da linkul si catre acele dar....sunt enorm de multe.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Pe serverul ala de mai sus v-am urcat o surpriza! Descarcati "Nunta lui Zoran". Este o super combinatie de peisaje naturale cat si urbane,obiceiuri locale,muzica si multe secrete profesionale in tainele filmarilor. Este un model,parerea mea,despre cum am vrea sa pastram amintirea unui moment unic in viata. Fabi....astept comentariile tale! :D
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Foarte frumoase imaginile, sunt de pe TERRA???
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

:D Sigur da! :D Apele erau involburate foarte tare pentru ca plouase o saptamana intreaga inaintea sosirii noastre. Descarca dvd-ul si folderul cu nunta aia. Ia o bere si niste alune si te vei simti extraordinar cateva ore! :D
Anghel Cristian

Mesaj de Anghel Cristian »

Buna dimineata va urez tuturor.Scurta calatorie ,dar a meritat ,este deosebita.Pot sa spun ca ,chiar mi-a placut. Pana acum aveam retineri in privinta acestor rute din cauza unor intamplari mai vechi de prin anii 1992-1994 cand eram obligat sa folosesc acest traseu in calatoriile pe care le faceam si de fiecare data intram in conflict cu politia din diverse motive(parcari aiurea,viteza,depasiri....,etc).Binenteles nici drumurile nu erau prea bune.Din cate am vazut si din cea ce spui locurile sun splendide.Sincere felicitari.In iunie sau iulie voi face o mica vacanta in aceste locuri.Multumesc pt.informatii.Va doresc o zi frumoasa tuturor,si in special tie Sergiu (daca imi este permis) .Ai gust :) Inca o data felicitari.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

http://www.oaza-mira.hr
Asta e auto-campingul,asa cum denumesc ei campingurile de rulote si campere,despre care va spuneam ca l-am vizitat. E superb,are o vedere exceptionala si,dupa cum cred ca v-am mai spus,se pot face excursii pe mare,cu barcuta propie,la insulele din apropiere.
Imi pare rau ca nu am avut pliante cu ClubRv pentru a face schimb cu ei. Promit sa postez azi pozele personale de aici si din celelalte campinguri vizitate. Am si uitat. :D
Merci de aprecieri Cristi. :D La fel ca multi dintre noi.....urasc sa ma duc de mai multe ori in acelasi loc,decat daca locul in sine este aproape de exceptional.
De Valea Mare,Vadu si Murighiol(locatia lui Eugen Petrescu) nu o sa ma plictisesc niciodata. Am mai vazut astfel de locatii postate de colegii nostri. Belis,Arieseni si chiar Valea Somesului la Peti....dar asta nu pleaca in off-camping local! :lol: Am deviat de la subiect....dar am deviat frumos,cred eu. :)
Dan Cilan
Membru forum
17

Mesaj de Dan Cilan »

Foarte frumos campingul , verdeata multa , umbra , litoral , nota zece. Nu am inteles preturile ca erau in coroane sau ce or fi alea !
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Nu coroane ci kuna. 1 euro=7 kuna.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Am fost in August 2006 si am stat o saptamana la Sveti Petar langa Zadar si am vazut mai multe campinguri si sunt foarte bune. preturi de la 25 pana la 35 de euro indiferent de zona, ceva mai ridicate in Istria fata de Dalmatia. Eu am ales un camping particular si am platit 15 euro pe noapte ( 3 adulti si un copil, cu toate conditiile, adica: wc, dusuri, toalete si masina de spalat). Daca o sa va uitati atent cand mergeti pe soseaua care vine dinspre Dubrovnik catre (cuvant interzis) o sa vedeti ca aproape toate casele au teren de inchiriat pentru cort sau rulote si multe sunt amenajate pt asa ceva
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Imaginile promise.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Da, merita drumul si banii, mai ales ca pe plaja nu sunt pietre asa de mari ca in alte locuri si dupa cat se vede e si foarte bine arganizat.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Scrie răspuns